Pages

Yhteisöistä

Yhteisöllisyys tarkoittaa sitä, että on tietty porukka, joka vetää yhteen hiileen toistensa parhaaksi. Maailmassa on lukemattomia yhteisöjä joilla on omat etupiirinsä ja agendansa. (Toistaiseksi) olennaisimmat yhteisöt, johon yksilö voi kuulua, ovat perhe ja valtio. Niihin kuulumisesta yksilölle on eniten hyötyä.

Yksi syy sille, minkä takia pidän vasemmistolaisia taivaanrannanmaalareita tekopyhinä paskiaisina on se, että he lukevat kuuluvansa "globaaliin" yhteisöön. Eli siis yhteisöön, joka ei jakaudu sisä- ja ulkoryhmiin ja jonka jäsenillä ei ole mitään yhteistä keskenään.

Globaali yhteisö ei ole yhteisö ollenkaan. Sellaista kannattava ihminen ei ole yhteisöllinen, vaan yhteisövastainen (Kuten IDA asian ilmaisi: "Koko maailman näkeminen yhtenä yhteisönä on luonnollisesti yhteisöllisyyden täydellistä kieltämistä."). Rehellinen ihminen ei myöskään voi olla yhteisövastainen, koska kaikki sosiaalisessa ympäristössä toimivat suosivat niitä ihmisiä, joista pitävät enemmän ja joiden kanssa heillä on eniten yhteistä.

Vasemmistolaisen "globaaliyhteisön" kannattajat oikeasti ajavat eturyhmänsä - eli niiden, jotka eivät menesty omilla ansioillaan - etuja ja valehtelevat silmät päästään väittäessään olevansa kaikkien puolella.

Minulle rehellisyydellä on melkoisesti väliä. Soisin muillekin olevan.

0 kommenttia: