Pages

Islamilaisesta puolueesta

Suoraan hyysäristä:

" http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Islamilainen+puolue+pyrkii+puoluerekisteriin/1135230096548

Suomeen perustettu islamilainen puolue alkaa kerätä kannattajia ja aikoo asettaa ehdokkaita vuoden päästä pidettävissä kunnallisvaaleissa.

Puoluerekisteriin päästäkseen ryhmän on kerättävä 5 000 kannattajakorttia.

Puheenjohtaja Abdullah Tammi kertoi torstaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa, että puolueen tavoitteena on edistää terveitä elämäntapoja ja islamilaista elämäntyyliä.

Tavoitteena on esimerkiksi alkoholijuomien poistaminen kaupoista ja kioskeista. Lisäksi puolue haluaa vaikuttaa muslimien lasten elämään kouluissa, niin että heidän ei tarvitsisi osallistua esimerkiksi musiikkitunneille ja uimahalliretkille, jotka Tammen mukaan ovat islamin vastaisia.

Lisäksi islamilainen puolue haluaa muun muassa halal-teurastamisen ja poikien ympärileikkausten saamista lain piiriin.

Tammelta kysyttiin myös, haluaako puolue pitkällä aikavälillä šaria-lain Suomeen.

"Se olisi mahtavaa", Tammi sanoi. Hän huomautti, että lain tarkoitus on ehkäistä rikoksia ennalta.

Puolue ei hänen mukaansa kuitenkaan tosissaan havittele valta-asemaa.

Tammen mukaan ryhmällä ei ole yhteyksiä mihinkään kansainvälisiin muslimijärjestöihin, vaan se on syntynyt suomalaisesta tarpeesta.

Tiedotustilaisuudessa olleet puolueen edustajat olivat syntyperäisiä suomalaisia, mutta kannattajia ryhmä aikoo hakea kaikista etnisistä ryhmistä."

Ihan vain oman elämäni mukavuussyistä kysyn, että jos Abdullah Tammen mielestä olisi "mahtavaa" elää maassa, jossa on voimassa sharia, miksi hän ei muuta sellaiseen? Minä eivätkä suurin osa suomalaisista halua elää maassa, jossa kustaan tasa-arvon päälle uskonnonvapauden* nimissä.

Väite "puolue ei hänen mukaansa kuitenkaan tosissaan havittele valta-asemaa" on sikäli täyttä paskaa, että joko he eivät ole islamilainen puolue tai he havittelevat tosissaan valta-asemaa. Koraani käskee suoraan alistamaan (tai tappamaan) vääräuskoiset. Islam on paitsi hengellinen, myös poliittinen liike, eikä näitä voi toisistaan erottaa samalla tavalla kuin vaikkapa kristillinen kirkko ja valtio (jonka pää-äänenkannattaja kyllä nykyisellään on ruvennut kehottamaan - mahdollisesti islamin saamien erioikeuksien inspiroimana - rikkomaan lakeja).

Ihan mieluusti kyllä kuulisin, millä tavoin lain, joka käskee tappamaan vääräuskoiset, kieltää kuolemanrangaistuksen uhalla islamista pois kääntymisen, määrää aviorikoksesta kivityksen ym. kliffaa, olisi tarkoitus ehkäistä rikoksia ennalta. Minä muistelisin nimittäin, että ihmisten tappaminen ja kivitys olisi ihan motiiviin katsomatta rikollista.

Mitä olisi siis tehtävä? Ensi alkuun sanon, ettei mitään. Sen verran suuri osa suomalaisista on järjissään, ettei anna valtaa toistaiseksi fasistisimman ihmiskunnan tunteman poliittisen ryhmittymän edustajille. Tosin sikäli toiveeni suomalaisjärjestä voi olla turha, että tällä haavaa leijonasosa poliittisesta vallasta on vihervasemmistolaisilla maailmantuskan sotureilla, prekariaatti-idioottien ja muslimien lainrikkomista katsotaan jatkuvasti läpi sormien ynnä muuta lystikästä.

Yllättävän harvaa tuntuu kiinnostavan sellaiset - ennestään itseisarvoa nauttineet - länsimaiset arvot kuin vapaus, totuus ja tasa-arvo lain edessä. Toivotaan, että jengi herää ennenkuin meilläkin on pari Malmöä.

*tällä uskonnonvapaudella tarkoitetaan siis islamin tunnustamista muiden uskontojen yläpuolelle ja muslimeille erivapauksia, joita muille ei suoda. Glossokratia on jännää ja erilaista, eikö totta?

0 kommenttia: