Pages

Hirmukätsää

Kaikenlaisten lehtien ja muiden sivustojen alareunaan on ilmaantunut viime vuosina pomppivia laatikoita, jotka mainostavat yleensä jotain muuta saman saitin sivua.  Siis niitä, jotka hyökkäävät naamalle, kun sivua on jonkin verran vierittänyt.

En tiedä kuka ne keksi, mutta jos saan sen joskus tietää, lyön siltä hampaat sisään.

7 kommenttia:

Tom Kärnä kirjoitti...

Firefoxiin saa kätevän Adblock Plus -lisäosan, jolla hirmut saa pois häiritsemästä. Mutta ymmärrän tunteesi.

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

En tiedä mistä palikoista puhut (saatat olla seonnut) mutta jos jokin netti-öyhö häiritsee, iske vastaan tällä : https://www.ghostery.com/fi/

Sain tuon linkin ja idean ja tiedon itse satusetä Tex Arcanelta ja olen ollut sangen tyytyväinen. Sen pitäisi blogata/torjua kaikki minkä sen haluaakin estävän.

Valkea kirjoitti...

Onnittelut isälle vauvasta, ja vauvalle siitä, että syntyi.

Tupla-J kirjoitti...

TK & PP, Adblock plus on jo käytössä. Ainakaan Hyysärin sivut eivät piittaa siitä, vaan nakkelevat "lisää aiheesta" -bokseja esiin aina kun jotain erehtyy lukemaan.

Valkea, kiitos.

Jaska Brown kirjoitti...

Onnittelut! Hienoa aloittaa aamu, kun saa kuulla uutisia tolkullisten han-suomalaisten lisääntymisestä.
Näin moninkertaisella kokemuksella: ensimmäiset kaksi vuotta yrität saada lapsen kävelemään, puhumaan ja nukkumaan. Seuraavat 16 vuotta yrität saada sen pysymään paikallaan, olemaan hiljaa ja heräämään.
Ensimmäisen lapsen syntymä on elämän suurin muutos. Kaikki aikataulut muuttuvat kerralla aivan toisenlaisiksi. Muistakaa kuitenkin järjestää aikaa myös toisillenne sekä itsellenne, tämä kokeneen vinkkinä. Meillä alkaa onneksi jo vähän helpottaa, kun ei tarvitse enää 24/7 päivystystä nuorimmallekaan...

Itse asiasta: jos tapaat tyypin, niin mäiskäise kerran minunkin puolestani.

Lauri Stark kirjoitti...

Aijaaha, jollakulla on ollut pullat uunissa. Onnittelut minunkin puolestani ja voimia tuleviin koitoksiin jälkikasvun kanssa ;)

Mitä tulee mainostajiin, itse suosisin giljotiinia. Syyte: rikos ihmiskuntaa vastaan.

Tom Kärnä kirjoitti...

Ja onnittelut minunkin puolestani. *<:)

Itse pidän mainoksia suurin piirtein välttämättömänä osana joitakin internetin palveluita. Ilman mainostusta niitä joko ei olisi tai niiden anti ainakin olisi paljon suppeampi. Toisaalta kuitenkaan en yhtään arvosta silmille hyppiviä mainoksenperkeleitä. Niitä varten on hyvä käyttää estotyökaluja.

...Scriptit saa estettyä Firefoxin NoScript-lisäosalla. Siihen sääntöjä luodessa voi kyllä vierähtää tovi jos toinenkin.