Pages

Monikulturisteilla tuhannen taalan paikka

Asiahan on sillä viisiin, että monikulttuurisuutta voi vastustaa vain, jos ei ole matkaillut ja avartanut sillä perspektiiviään riittävästi.  Sen takia jokainen monikulttuurisuuden kannattaja suosittelee lääkitykseksi vaivaan matkailua ja kohtaamista ulkomaalaisten kanssa.  Nyt olisi täydellinen tilaisuus lähettää arkkiperkele Jussi Halla-aho Brysseliin asti oppimaan ja ihmettelemään kansainvälisyyden kauneutta ja saada mies samalla joksikin aikaa pois Suomesta.  Mikä voisi olla otollisempi kohde suvaitsevaiston äänille?  Ei mikään.

3 kommenttia:

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Sinähän olet kiero !! kuin karjun kyrpä !! Reise reise Halla-Aho reise ! Samalla voisi pistää Soinin laihixelle ja Hakkaraisen takaisin sinne sahalle ja Thorssin Itellan paketissa vaikka ..Nassauhun! Ja sitä rataa. No problem.

Nimetön kirjoitti...

Teet saman virheen kuin YLEn vaalikone ja moni muu - lähdet viallisista lähtökohdista rakentamaan logiikkaketjuasi.

Olen matkaillut riittävästi huomatakseni, että kulttuureissa on eroja. On olemassa länsimaalaisesta/kristityn kulttuuriperimän piiristä katsoen parempia ja huonompia kulttuureita.

Neekeri- ja muslimikulttuurit ovat lähtökohtaisesti kelvottomia. Muslimit syyllistyvät välinpitämättömyyteen (insallah jne, allahi määrää ja tämä elämä on vain välivaihe) ja neekerit yleiseen laiskuuteen, joka johtuu päämäärättömyydestä. Hengissäpysyminen seuraavan päivän/viikon tuntuu riittävän sen sijaan, että pitkäjänteisesti rakennettaisiin jotain seuraavalle sukupolvelle, ja sitä seuraavalle.

Nykyään myös valkoinen länsimaalainen valtavirta syyllistyy samaan, ja se tuleekin olemaan syy, jonka takia Kiina ja muu Aasia tulee olemaan tämän vuosisadan jälkipuoliskon veturi, ellei jompaa kumpaa näistä tapahdu:
1) valtava lama 10v sisään herättää Euroopan harhastaan tai
2) meteori iskee aasiaan ja tappaa 90% muustakin väestöstä.

Tupla-J kirjoitti...

Voi otsaläpsy. Ei käynyt mielessä, että sarkasmia voisi olla tunnistamatta, mutta toisaalta eipä käynyt mielessä sekään, että blogiani eksyisi lukemaan joku, joka ei ole lukenut sitä jo pidemmän aikaa.

Tämä kirjoitus oli meikäläisen käsitys huumorista.