Pages

Valkoinen kuolema

Olen kuullut sekä kouluikäisenä että sitä vanhempana kahta lausetta, joita harvoin asetetaan peräkkäin, mutta joita tapaa kuulla samoilta ihmisiltä. Niistä toinen on, että mitään niin pahaa ei maailmassa olekaan kuin rasismi. Toinen puolestaan toteaa, että mitään niin rasistista ei maailmasta löydy kuin valkoinen ihminen, joka perii rasismin synnin viimeistään äidinmaidosta omista valinnoistaan riippumatta.

Kun edellämainitut lauseet lyö yhteen, ja toteaa mitä niistä loogisesti väistämättä seuraa, eli että valkoiset ihmiset ovat pahoja, havaitaan, että se, mitä antirasismiksi nimitetään, on todellisuudessa silkkaa vihapropagandaa valkoisia ihmisiä kohtaan. Kaikki diversiteettivouhotus, rasismin vastustus ynnä muu massiivinen propagandakoneisto tähtää yhteen ainoaan maaliin: valkoisten ihmisten hävittämiseen maan päältä.

Voisi myös aiheellisesti kysyä, missä määrin tänä päivänä epideemiset masennus ja mielialahäiriöt valkoisilla ihmisillä saavat kiittää olemassaoloaan propagandasta, jonka mukaan heidän luonnollinen sisäryhmänsä ja he itse ovat paholaisesta seuraavia.  Vastaavasti olisi mielenkiintoista, jos olisi mahdollista selvittää, missä määrin valkoisten ihmisten vapaaehtoinen lapsettomuus ja/tai tyytyminen vain yhteen tai kahteen johtuu siitä, etteivät he halua kasvattaa kansaa, jonka ovat kuulleet olevan syöpä, syntymästään lähtien.

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olen jo pidempään miettinyt vasemmistolaisen ihmisen ihmiskäsitystä. Ymmärtääkseni vasemmalla laidalla ajatellaan ihmisen olevan luonnostaan hyvä.

Kun sitten niitä pahiksia kuitenkin aina esiin putkahtelee, niin eikö sen pitäisi olla jo teoriassa mahdotonta? Vai onko niin, että jokin, esimerkiksi Saatana, on riivannut nämä pahikset.

Se ei tietenkään ole mahdollista, joten syyn on oltava siinä, että sosialismin tuottama ja vasemmistolaisen vaalima ihmiskuva on väärä. Mutta että sosialismi olisi väärässä? Sekin on mahdotonta eli kuinka tilanne ratkaistaan?

Yksinkertaisesti lakaisemalla koko ongelma pahuudesta maton alle tai heijastamalla pahuus joihinkin sopiviin yksilöihin ja/tai ryhmiin.

Tästä se sitten nähdäkseni lähtee koko sosialismissa niin tuttu ilmiö eli kyttääminen, vahtiminen ja ympäröivän maailman kontrollointi. Totuutta ei tarvitsisi erikseen puolustaa, mutta valetta pitää. Ja mitä pidempään yhteisö pakotetaan elämään valeessa sitä neuvostoliitommaksi kaikki muuttuu. Ankeus, harmaus ja mielettömyys - siinäpä se taitaa olla meikäläisenkin tulevaisuus, niin vahvasti sosialismi tällä hetkellä näyttäisi porskuttavan.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

En tiedä, onko tarkoituksena kalpeanaamojen hävittäminen, mutta se tuntuu käsittämättömältä, että kertomasi epistola, siihen liittyvät lait, niitten tulkinnat ja viranomaiskäytännöt tulevat nimenomaan valkoisilta ihmisiltä itseltään. Hysteria? Muoti? Pakko sanoa näin, kun muutkin kaverit sanoo?

Omaan kaivoon kusemista. Ei riitä meikäläisen karttuisa järjenjuoksu tätä tajuamaan. Ja missä ne muuten (sori, en itse muista) sijaitsivatkaan ne Suomen vallasta vapautuneet siirtomaat?

Nimetön kirjoitti...

Kyllä minä uskon, että vuosikymmen ajan toistettuna puhe siitä, että valkoinen mies on kaiken pahan lähde vaikuttaa ihmisiin masentavasti. Itseinho ei ole mikään mukava laji.

Ibn Matti kirjoitti...

Tässä muuten loistava aiheeseen liittyvä dokumentti "A conversation about Race":

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Hkl_zzvPme8

Tupla-J kirjoitti...

Kätevä ja informatiivinen video. Laitoin sen tuohon sivupalkkiin jos vaikka joku muukin sen uskaltaisi katsoa.

Lootin exä kirjoitti...

Onko vasten tahtoasi valkoihoisena syntymisesi aiheuttanut sinulle masennuskauden, koska et ole blogiisi äskettäin tekstiä suoltanut?

Tupla-J kirjoitti...

Kysymyksen premissi on väärä ja siihen vastaaminen tarkoittaisi sen hyväksymistä.

Kirjoitan kun siltä tuntuu, toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän. Yleensä asiaan vaikuttaa joko se, että ei ole oleellista uutta sanottavaa, mitä en olisi jo aikaisemmin rustannut, tai sitten ei ole ollut aikaa kirjoitella niistä asioista, joita päässä on pyörinyt.