Pages

Does not compute

Suomen lainsäädännössä on säädetty rikolliseksi kiihotus kansanryhmää vastaan, ja sen funktio on perustuslainvastaisesti vähemmistön suojeleminen enemmistöltä (ainakin lain nykytulkinnan masinoineen Mika Illmanin mukaan).  Kuitenkin, jos sen ottaisi tuolla tavoin, niin mitä ihmettä ovat oikeusjärjestelmän inkvisiittorien tämän pykälän nojalla vainoamia yksilöitä pienempiä vähemmistöjä, joita "laki" on suojaavinaan?  Minä jotenkin kuvittelin, että yksilö on pienin kuviteltavissa oleva vähemmistö, ja että oikeuslaitoksen väkivaltapotentiaalin valjastamisen tällaisen tahon nujertamiseen on nimenomaan pienemmän höykyttämistä silkalla vahvemman oikeudella.  Nimenomaan siis sitä touhua, minkä ehkäisemiseksi väitetään lain ylipäätään kirjoitetun.

Ylipäätään minusta vaikuttaa yhä enenevissä määrin siltä, että moraalittomat ja pahantahtoiset ihmiset hakeutuvat luonnostaan lainsäädäntöä ja hallintoa käsitteleviin ammatteihin, koska tämä tyydyttää sekä heidän pyrkimystään valtaan että antaa näennäisen oikeutuksen toisten ihmisten vainoamiselle.  Kun näitä vesseleitä on yhteiskunnassa ollut riittävän pitkään (kuten nyt on asia), on yhteiskunnassa kasapäin kivoja lakeja, joihin vetoamalla he voivat kiusata tavallisia ihmisiä mielivaltaisesti samalla verhoutuen lain ja siten oikeuden viittaan.  He ovat korruptoineet systeemin, joka on olemassa valvoakseen oikeutta, ja tehneet siitä pikkumaisuutensa ja kanssaihmisiään vastaan tuntemansa vihan välikappaleen.  Tästä johtuen yhä harvempi moraalinen tai filantrooppinen ihminen pyrkii moisiin ammatteihin, koska he joutuisivat tänä päivänä toteuttamaan moraalittomia lakeja ja seuraamaan mielettömiä käytäntöjä.

1 kommenttia:

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Täsmälleen näin !!. Absoluuttisesti. Ja se vie tätä ruttoa eteenpäin, ettei yksikään ´hyvä´-ihminen tai älykkämpi kuin mäyräkoira, halua olla missään tekemisissä kyseisten "ammattien" kanssa enää, niiden "haltuunoton" jäljiltä.
Täten kaikki tällainen "pikku-Hitleröinti" vain jatkuu ja pahenee ja lopulta ...koko yhteis-kunta periaatteessa murtuu, kun kehenkään ei voi enää luottaa. Ja mainittakoonkin vielä, että Suomalaiset vaikuttaisivat olevan oikein geneettisesti "priidispoussattuja" tekemään näin!!. Jäytämään toistensa nilkkoja. Pikkusieluista.