Pages

Linkkien uusi sukupolvi

Jussi Halla-aho: Kirkko, kaupunki ja moskeija
Hiljaista pohdintaa: Ajatuksia järjestäytyneestä rikollisuudesta
Hätäpäiden kalinaa: Ulkopoliittinen siirtymä
Takkirauta: Turkulainen pyhä sota
Teologisella veitsenterällä: Raamatun oletetusta moraalittomuudesta

Alpha Game: The limits of female solipsism
Patrick Buchanan: Post v. Putin - Whose Side Are You On?
Château Heartiste: The Rules of Social Savviness # 1
The Orthosphere: Sin is Enacted Falsehood
Screwtape: Screwtape Proposes a Toast
Vox Popoli: Mailvox: the futility of cancer

5 kommenttia:

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Minä en tykkää näistä sinun linkeistäsi !!. :) ...no ei ...en tiedä, en lukenut vielä kai yhtäkään, mutta halusin vain tulla tänne sanomaan, koska Valkea vain sensuroisi tämän omassa lokissaan ; että Valkea on ihan totaalinen nynny ja samanlainen sensori kuin suurin osa Blogo-Sfääriä !!.
En saanut sanoa, ettei koira tunne häpeää, tulematta sensuroiduksi !!.

Valkea, älä viitti sitten !. Vähän jotain munaa ja uskallusta ja sen sellaista, nyt jos koskaan !!. Suht turvallisesti anonyyminä netissä. NSA:n silmien alla.

Tupla-J kirjoitti...

Hoi, Capitän, kukin saa toimia olohuoneessaan aivan miten lystää, ja blogi on virtuaalinen sellainen. Joissain paikoissa pitää puhua sävyyn, joka sopii kalustettuihin huoneisiin, täällä selviää suhteellisen vähällä: tarvitsee vain hyväksyä, että sillä mitalla vastataan kuin on annettu ja että relevantteihin kysymyksiin vastaillaan. Pidän tietysti oikeuden keksiä mielivaltaisesti lisää sääntöjä blogiolkkariini, koska en ole tullut ajatelleeksi kaikkea just nyt.

Kaikki eivät rustaa blogiaan käydäkseen lennokasta keskustelua (en minäkään, vaikka se onkin plussaa), vaan vaikkapa antaakseen arvokasta informaatiota, kuten Valkea. Se on sikäli oiva tapa toimia, että tiedonhankinta ymv. on paljon nopeampaa esimerkiksi kirjoja lukemalla.

Noin muilta osin huomautan, että blogini kommenttiosio on olemassa kirjoituksen kannalta relevanttia kommentointia ja keskustelua varten, ei niinkään sen valittamiseen, että jossain toisessa blogissa toimitaan kuten siellä toimitaan.

Valkea kirjoitti...

PP,

kuten kommenttilaatikkoni yläpuolinen osa kertoo, julkaisen vain asiallista kieltä käyttäviä ja (implisiittisesti) tietyn laadullisen vähimmäistason täyttäviä kommentteja.

Tupla-J:lle tuplakiitos kirjoitukseni linkittämisestä, koska olin hajamielisyyksissäni unohtanut kyseisen kirjoituksen oikoluvun, ja linkki muistutti minua siitä. Oikoluku ja korjaukset on nyt tehty.

Valkea kirjoitti...

Mitä tulee koirien psykologiaan, koirat eivät tunne syyllisyyttä oma-aloitteisesti. Ne tuntevat syyllisyyttä reagoidessaan isännän torumiseen jostain pahasta ja osoitetusta teosta; toisin sanoen tuntevat syyllisyyttä 'opastettuina'. Yleisestikin koirilla on usein taipumus sopeutua isännän mielialoihin.

Koirat voivat olla myös ovelia:

http://themetapicture.com/media/funny-dog-guilty-paint-pink.jpg

Valkea kirjoitti...

Hmmm, linkki lakkasi toimimasta. Tämän linkin pitäisi toimia. Ovelan koiran paluu:

http://themetapicture.com/you-have-no-proof/