Pages

Kun jolla vuotaa korjataan se poraamalla siihen lisää reikiä

Hallituksen nerokas työryhmä on tullut siihen lopputulokseen, että Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia.  Nähkäätten kato työvoimapula ja eläköityvät työssäkäyvät ja sen semmoiset, niin kyllähän silloin täytyy mennä ja avata ovet maahanmuuttajille.  Työryhmä sai asetettua kolme mehukasta tavoitetta:

1) avoimuus maahanmuutolle turvallisuudesta kuitenkaan tinkimättä,
Tämä saavutettaisiin sallimalla maahanmuutto lähinnä länsieurooppalaisista valtioista ja rajoittamalla rajusti vieraskulttuurista maahanmuuttoa.  Todennäköistä on, että hallitus ottaa hommakseen rajoittaa vastakin länsieurooppalaista maahanmuuttoa jatkamalla sitä linjaa, joka takaa hyvät tulot niille, jotka muuttavat maahan olemaan tekemättä mitään ja niistävät nekin vähät niiltä jotka töissä käyvät, varmistaen, että maahanmuuttoa tapahtuu ainoastaan niistä paikoista, jotka tuovat kotimaidensa turvallisuusongelmat mukanaan.

2) maahanmuuttajien tehokas kotoutus yhteiskunnan täysivaltaisiksi jäseniksi ja sijoittuminen työelämään

Koska maahanmuuttajat eivät ole länsieurooppalaisia länsieurooppalaisista kulttuureista, tätä ei tule tapahtumaan.  Ainoa tehokas keino päästä tavoitteeseen olisi katkaista välittömästi kaikki tuet jokaiselta perheeltä, joka ei elätä itseään omalla työpanoksellaan määräaikaan mennessä.  Tavoitteeseen pääsyssä auttaisi sekin, että kaikki toimet mamujen oman kulttuurin, kielen ja erityisoikeuksien tukemiselle lakkautettaisiin välittömästi.  On melkoisen epätodennäköistä, että mitään kyseisistä toimista toteutetaan, sen sijaan rahaa kaadetaan entistä enemmän palveluihin, jotka tuottavat maahanmuuttaville tyhjäntoimittajille kotoisat, mutta materiaalisesti paremmat, olot, edellyttämättä näiltä edes sitä, että olisivat ihmisiksi.

3) asennemuutos suomalaisten keskuudessa, jotta syrjintä ja rasismi saadaan kitkettyä.

Asennemuutos suomalaisten keskuudessa saataisiin aikaan soveltamalla edellämainittuja toimenpiteitä ja purkamalla kaikki yhteiskunnalliset rakenteet, jotka asettuvat maahanmuuttajien puolelle kantaväestöä vastaan.  Viimeksimainitut kun ovat tehokkain mahdollinen keino varmistaa, että mamut ja kantaväestö asettuvat ja pysyvät eri leireissä ja että kyseiset leirit ovat keskenään vihamielisiä.

Koska minkään edellämainituista ja asiaan kohennusta tuovista korjausliikkeistä tekeminen edellyttäisi paitsi selkärankaa, myös käytännössä sen tunnustamista, että kaikki, mitä maahanmuuton suhteen on tähän asti tehty, on tehty niin päin helvettiä kuin se ylipäätään on mahdollista tehdä, on varmaa, että mitään parannuksia ei tulla tekemään.  Sen sijaan jatketaan suomalaisia vastaan suunnattujen lakien, vihapropagandan ja rahanlypsyn kasvattamista ja keksitään aina vain lisää satuja työvoimapulasta, maahanmuuton mahdollisuuksista ja ratkaisusta huoltosuhdeongelmiin.

Maahanmuutto ei ole rikkaus vaan ongelma.  Sen takia sitä on syytä suitsia ellei minimoida jotta vältettäisiin ne ennen pitkää kansanmurhaan johtavat etniset konfliktit, joita kohti olemme kiihtyvää tahtia menossa, kiitos länsimaalaisten hallitusten, jotka ovat vuosikymmeniä pelanneet vierasväestön puolella kantaväestöä vastaan.  Sitten päivitellään, että miten kukaan ei olisi voinut aavistaa ennalta mitä kävisi, puhumattakaan siitä, että heidän aktiivisesti rakentamansa helvetin syntymä olisi ollut mahdollista estää.

19 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Vanha journalistin ohje on seurata rahaa. Jotkut vaikutusvaltaiset ryhmät tienaavat tällä vaarallisella politiikalla, toiset ovat mukana hyödyllisinä idiootteina. Vaikeaa on nähdä muuta lopputulosta kuin pahenevat sisäiset konfliktit. Hajoita ja hallitse.

Valkea kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Valkea kirjoitti...

Maahanmuutto johtuu pohjimmiltaan kansainvälisistä suurpankeista ja yksityisistä keskuspankeista, jotka luovat ja pitävät yllä kansainvälistä liberaalia systeemiä. Jos ja kun ne pudotetaan pois johtoasemasta, liberaali systeemi lakkaa olemasta ja maahanmuutto sen mukana. Tässä lyhyt johdatus aiheeseen (kesto yhteensä yli 5t):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H56FUHgqRNE

http://www.youtube.com/watch?v=Q3Is0iwTMGE

Yrjöperskeles kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssasi noissa kaikissa kolmessa kohdassa. Ja valitettavasti myös siinä, mitä uskot seuraavan.

Korkein Hallinto-oikeus on ottanut asiakseen nopeuttaa tätä kehitystä:

”Maahanmuuttovirasto on muuttanut linjaustaan tilapäisen oleskeluluvan saannissa.
KHO:n huhtikuisen päätöksen mukaan hakijalle tulee myöntää tilapäinen oleskelulupa, jos häntä ei voida poistaa maasta eikä hän halua lähteä.Tilapäinen lupa voidaan jatkossa myöntää hakijalle kahden vuoden ajaksi, jonka jälkeen henkilö saa jatkuvan luvan. Pysyvä lupa tulee neljän vuoden kuluttua.”

http://hommaforum.org/index.php/topic,84576.msg1353837.html#msg1353837

suvaitsematon kirjoitti...

Tupla-j maahanmuuttoministeriksi!

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Nuo ratkaisusi kakkoskohtaan on hyvin, minun taholtani, tuettuja. Yksinkertaisimpia keinoja kontrolloida apinoiden itsekkyyttä / pahuutta on tehdä siitä, jostain mahdollisimman kannattamatonta jopa negatiivista. Ns. "counter-productive", joka on muuten iroonista kyllä se mitä "Maahanmuutto" itsekkin on.

mm kirjoitti...

En ole koskaan kysnyt sinulta, miten ajatuksesi - nämäkin teesisi- on käsitettavissä niissä tapauksissa, joissa maahanmuuttaja on tullut Suomeen avioliiton kautta ja hän sekä parin tulevat/olevat lapset on jotenkin koulutettava ja saatava suomalaisen yhteiskunnan tuottaviksi jäseniksi. Tarkoitatko, että suomalaisen puolison vastuulle jää kouluttaa ei-suomalainen puolisonsa ja puolikieliset lapsensa omilla varoillaan, kun kerran on tehnyt niin tyhmän teon, että on nainut väärätaustaisen henkilön?
(Tämä on ihan vakavamielinen ja rehellinen kysymys ilman ilkeilyjä. Tällaisten henkilöiden kanssa oolen ollut vuosia tekemisissä, myös heitä tulkkaamassa.)

Tupla-J kirjoitti...

Mm,
Määräajan jälkeen, kuten muidenkin mamujen kohdalla, kyllä. Koska maahanmuutto on kulttuurisesti tuhoisaa, on yhteiskunnalla selvä peruste suitsia sitä. Jos on tuodakseen jonkun maahan, on syytä kyetä sitten myös vastaamaan siitä, että tämä sopeutuu.

Lootin exä kirjoitti...

On sinulla kyllä kristityksi tiukka asenne maahanmuuttajia kohtaan. Ehkä asenteesi on kuitenkin hieman muuttunut, kun lueskelin blogisi alkukirjoituksia.
Voitko kuvitella mamun lähimmäiseksesi, varsinkin sen valossa miten Raamattu opettaa suhtautumaan muukalaisia ja syrjittyjä kohtaan?

Tupla-J kirjoitti...

Olen minä tosiaan vuosien saatossa tainnut vähän kypsyä, mutta mitä maahanmuuttoasioihin tulee, muutuin "tulkoot jos tulevat tekemään töitä" -asenteisesta maahanmuuttokriittisestä "parempi olisi jos jättäisi tulematta" -asenteiseksi maahanmuuttovastaiseksi.

Raamattu toki opettaa kohtelemaan kaikkia rakkaudella, mutta on aiheen kysyä josko on rakkauden teko sen enempää omiaan kuin vierastakaan kohtaan tuoda jälkimmäisiä ensimmäisten kotiin kylvämään konfliktin siemeniä.

Historiallisesti katsoen alueellisesti lisääntyvä diversiteetti on esinäytös kansanmurhalle. Se taas on jotain, mitä en soisi tapahtuvan kotimaassani, sen enempää kotimaisia kuin vieraitakaan kohtaan.

Laupias samarialainen ei ottanut ryöstettyä kotiinsa, ei luvannut ilmaista ylöspitoa, ei naittanut tälle tytärtään ja niin edelleen. Moni ymmärtää kyseisen tarinan tavalla, joka kannustaisi loputtomaan vieraskulttuuristen ja elättien haalimiseen alueelleen, mutta laupiaan samarialaisen toiminta puhuu nk. monikulttuurisuutta vastaan.

Lootin exä kirjoitti...

En ajatellut laupiasta Samarialaista,koska se mielestäni opastaa meitä suhtautumaan pahoinpideltyjä kohtaan, mutta luin sen kun otit aiheen puheeksi.
Eipä samarialainen tosiaankaan ottanut uhria kotiinsa, koska oli itsekkin matkoilla, mutta hoiti uhrin, antoi rahaa hoitokuluihin majatalon isännälle ja lupasi lisää rahaa, jos siihen tarvetta ilmenisi.
Itse asiassa, ajattelin Jeesuksen kertomusta, joka käsittelee meidän suhtautumistamme huonompiosaisia ja muukalaisia kohtaan. Lue Matt. 25:34-46 ja mieti voiko niitä jakeita soveltaa mamuihin.

Tupla-J kirjoitti...

Itse asiassa, ajattelin Jeesuksen kertomusta, joka käsittelee meidän suhtautumistamme huonompiosaisia ja muukalaisia kohtaan. Lue Matt. 25:34-46 ja mieti voiko niitä jakeita soveltaa mamuihin.

Sovelletaanpa. Mitenkä on, ovatko he tullessaan nälästä ja janosta kärsineitä? Ymmärtääkseni eivät. Entäpä alasti tai koditonna? Ymmärtääkseni eivät, vaan tulevat vaatetettuina ja omatoimisesti kotimaansa jättäneinä. He eivät myöskään ole pääsääntöisesti sairaina eivätkä vankilassakaan välttämättä edes syyllistyttyään rikoksiin niitä vähäväkisempiä kohtaan, joita maahanmuuttokantani osaltaan suojelee.

Oletko todella sitä mieltä, että uskot minun lukeutuvan vuohien joukkoon siksi, että en ole valmis saati halukas päästämään susia lampaiden keskelle? Sitä kysymykseni siitä, josko on rakkauden teko ottaa vieraita kotiinsa kylvämään konfliktia, koski. Minä haluaisin kuulla vastauksesi.

Hedelmistään puun tuntee, ja valitettavasti olen perehtynyt länsimaisen maahanmuuttopolitiikan hedelmiin suurin piirtein koko aikuisikäni ajan. Ne ovat myrkkyä.

Lootin exä kirjoitti...

Enpä ole sinua vuoheksi maininnut, koska en tunne sinua, mutta eikö jakeet saaneet sinua yhtään miettimään,miksi Jeesus ei laittanut ehtoja lähimmäisten auttamiselle, kuten sinä laitat?
Etkö ole valmis auttamaan, edes silloin, kun näet kiistatta Jeesuksen listan täyttävän ihmisen?
Mielestäni sinun tehtäväsi ei ole lajitella ihmisiä, vaan rakastaa niitä laupeuden töilläsi Kristukselle.

Tupla-J kirjoitti...

Enpä ole sinua vuoheksi maininnut, koska en tunne sinua, mutta eikö jakeet saaneet sinua yhtään miettimään,miksi Jeesus ei laittanut ehtoja lähimmäisten auttamiselle, kuten sinä laitat?

Minun on vaikea kutsua kenenkään vaarantamista kylvämällä etnisen konfliktin siemeniä auttamiseksi. Kyse ei ole siitä ettenkö haluaisi auttaa ehdoitta. Kyse on siitä, ettei minulla ole hajuakaan siitä, miten todella olla avuksi. Länsimaalaisten yritykset auttaa ovat käsitteen rasismi keksimisen jälkeen olleet jotakuinkin poikkeuksetta karhunpalveluksia.

Etkö ole valmis auttamaan, edes silloin, kun näet kiistatta Jeesuksen listan täyttävän ihmisen?

Joo, toki, mutta kuten olen monesti painottanut, ihmisen opettaminen elätiksi saati asettaminen kiusaukseen sen enempää kuin vaaraankaan ei ole tämän auttamista.

Sinulle esittämäni kysymys odottelee yhä vastaustaan. Missä mielessä susien päästäminen lampaiden kimppuun on rakkauden teko? Eikö minulla ole mitään velvollisuuksia lampaita kohtaan?

Monikulturismi on epäjumala, jonka palvonta tuottaa kerran toisensa jälkeen helvetin, minkä voi todeta helposti ja vastaansanomattomasti lukaisemalla monietnisten alueiden uutisia.

Valkea kirjoitti...

Lootin exä,

Jeesus teki selvän eron oman kansan ja muiden välillä, esim. Matteus 15:21-28. Jeesuksen elämässä ei tapahtunut mitään ilman tarkoitusta, ja Jeesuksen elämä on meille mallina ja esimerkkinä. Päinvastoin pitäisi kysyä antaako Jeesus meille anteeksi sen, että olemme "lajittelussamme" liian laimeita.

Kannattaisi ensin tutustua raamattuun ennenkuin tulee neuvomaan. Valtionkirkoissa ja bisneskirkoissa opetetaan liberalismia, ei kristinuskoa.

Lootin exä kirjoitti...

Valkea sanoi...


Jeesus teki selvän eron oman kansan ja muiden välillä, esim. Matteus 15:21-28. Päinvastoin pitäisi kysyä antaako Jeesus meille anteeksi sen, että olemme "lajittelussamme" liian laimeita.
Mitäköhänn ja minkä tyyppistä lajittelua mahdat tarkoittaa?

Muistanko aivan oikein,että juutalaiset olivat kaikkien mamujen äitejä, lähtiessään aikonaan Egyptistä kohti luvattua maata ja kokivat alkuasukkaiden kohdalta hienoista vastustusta aikeistaan käydä taloksi.
Ettei sinussa vaan lienee ripaus filistealaista ennakkoluuloisuutta vilpittömällä asialla olevia kohtaan?

Lootin exä kirjoitti...

Tupla-J sanoi...

Sinulle esittämäni kysymys odottelee yhä vastaustaan. Missä mielessä susien päästäminen lampaiden kimppuun on rakkauden teko? Eikö minulla ole mitään velvollisuuksia lampaita kohtaan?

Käytät kyllä aika voimakasta kielikuvaa, kun puhut susista ja lampaista. En usko sinun olevan mikään lammasmainen nynny, joka katsoisi kädet farkkujen taskussa, kun joku mamu (virolainen)tekee rikoksen.

Jeesus lähetti aikoinaan opetuslapsensa, eli lampaansa jumalattomien susien keskelle ja kotvan kuluttua opetuslapset tulivat innokkaina takaisin, että homma toimii, jengiä tule uskoon, sairaat paranevat ja riivatut vapautuvat henkisistä kahleistaan.

Itse en tunne ketään, joka on maahanmuuttajia auttaessaan köyhtynyt taikka joutunut taloudellisiin vaikeuksiin rakennellessaan kaivoja, hammaslääkäriasemia,vessoja,kiinteistöjä, viljelyksen opettamista jne. jotta paikallisten asukkaiden ei tarvitsi tulla tänne pohjolaan nauttimaan edellämainituista hyödykkeistä.

Tupla-J kirjoitti...

Lootin exä:
Käytät kyllä aika voimakasta kielikuvaa, kun puhut susista ja lampaista. En usko sinun olevan mikään lammasmainen nynny, joka katsoisi kädet farkkujen taskussa, kun joku mamu (virolainen)tekee rikoksen.


Ei vastaa kysymykseeni ollenkaan. Päästämällä maahan ihmisiä, jotka ovat rikostilastoissa massiivisesti yliedustettuina ja niin kulttuurisesti kuin temperamentiltaankin totaalisessa ristiriidassa vastaanottavan yhteiskunnan kanssa ei auteta ketään. Sillä kylvetään ongelmia kaikkein heikoimmille molemmissa leireissä. Toisin sanoen viedään oikein kädestä pitäen lampaita susien keskelle ja/tai päästetään sudet lammasaitaukseen. En pelkää itseni puolesta, vaan niiden, joita läsnäoloni ei jatkuvasti suojele.

Itse en tunne ketään, joka on maahanmuuttajia auttaessaan köyhtynyt taikka joutunut taloudellisiin vaikeuksiin rakennellessaan kaivoja, hammaslääkäriasemia,vessoja,kiinteistöjä, viljelyksen opettamista jne. jotta paikallisten asukkaiden ei tarvitsi tulla tänne pohjolaan nauttimaan edellämainituista hyödykkeistä.

Minun nähdäkseni se on kaivoon kannettua vettä ja kaatuu hyvin äkkiä sen jälkeen, kun auttamaan saapuneet lähtevät kotiin ja jättävät pystyttämänsä edellytykset parempaan elämään opetuslastensa käsiin. Ei sillä, etteivätkö ihmiset saisi resurssejaan käyttää ihan mihin lystäävät, ties vaikka joku jyvä putoaisi kestävällekin pohjalle.

Valitettavasti koko viestisi oli ohitseni puhumista, enkä siitä löydä mitään ilmeistä yhteyttä siihen, mitä sanoin ja kysyin.

Valkea kirjoitti...

Lootin exä,

ei, juutalaiset olivat ensimmäisiä, jotka erottautuivat multietnisistä massoista erilliseksi kulttuuris-uskonnollis-etniseksi endogamiseksi ryhmäksi. Heidän esimerkkinsä sopii hyvin meillekin. Kts. esim. Esran kirja 9-10.