Pages

Rappion syvin olemus

Minun nähdäkseni siinä, että yliopistokoulutetut, uuden uljaan ja rajoja rikkovan kulttuurin airuet, juhlistavat Ylioppilaslehden satavuotista taivalta paskomalla housuihinsa bussissa, kiteytyy ytimekkäästi koko länsimaalaista kulttuuria turmeleva rappio.

6 kommenttia:

Valkea kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Valkea kirjoitti...

Surkeaa, todella surkeaa.

http://ylioppilaslehti.fi/2013/02/yl-raportti-paskoimme-housuun-bussissa-turkuun/

Jaska Brown kirjoitti...

Tuosta jutusta ei tullut muuta mieleen kuin se vanha vitsi:
K: Mistä tietää blondilla on kaksi aivosolua enemmän kuin hevosella?
V: Siitä että blondi ei pasko keskellä katua.

Nyt on sitten tuokin vitsi menettänyt totuusarvonsa näiden huomiohuorien ansiosta.

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Näin se käy !!. Tämä on tätä, untermenschssien esiinmarssia.

Nimetön kirjoitti...

Noo, omana vaatimattomana arvionani esittäisin, että koko tuo housuunpaskantamisperformanssi lienee tapahtunut todellisuudessa vain noiden toimittajalarppaajien mielikuvituksessa, ja koko artikkeli on siten vain jokseenkin puhdasta trollausta. Typerää ja ala-arvoista tietysti siltikin, vähän kuten ns. jumalan teatteri Oulussa aikoinaan. Ja semminkin jos juttu onkin tosi, niin mikäli aikuisikäinen laskee alleen ilman, että kyseiseen inkontingenssiin on syynä joku selkeästi diagnosoitavissa oleva sairaus, niin vammaisenahan sellaista on jo lupa pitää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Vai olisko vielä suurempi rappion merkki, että tämän session jälkeen löytyy roppakaupalla itsensä valveutuneiksi ylentäneitä ihmisiä, jotka ihastellen etsivät ja löytävät housuun paskomisesta Syvempiä Merkityksiä?