Pages

Moolok

Tässä maailmassa on joskus palvottu Moolokia, kuolemanjumalaa, jolle pääsääntöisesti uhrattiin esikoislapset.  Kultti sittemmin haipui historian hämäriin, kunnes astui uudelleen esiin "vapaus" -nimisessä kaavussa, kutsuen itseään liberalismiksi.  Enää Moolokin vaatimus ei ollut pelottava uhkavaatimus, vaan jotain, mihin pyrkiä.

Semantikot huomioiden muistutan käyttäväni termiä liberalismi enemmänkin kristinuskoon pohjautuneen yhteiskunnan ilmiönä tai ilmiöryppäänä, joka pyrkii vapauttamaan kaikki kristillisten arvojen epäinhimillisestä ikeestä.  Ismin virallistäsmällisen merkityksen pohtiminen ei istu osaksi tätä mietintää.

Liberaalin politiikan tunnistaa siitä, että sen noudattaminen heikentää ja nakertaa yhteiskuntaa.  Liberalismin ihannoimat ja jalustalle nostavat asiat tuhoavat kukin minkä tahansa yhteisön, jossa niistä muodostuu sääntö - kelvottomasta tehdään ihanne.  Jokainen liberaali idea on käytäntöön sovellettuna heikentänyt kulttuurin voimaa ja kykyä selviytyä olemassaolon taistelussa.  Se heikentää, rappeuttaa, suorastaan kylvää hidasta kuolemaa.

Tänä päivänä Moolok niittää enemmän satoa kuin koskaan ennen, eikä se enää tyydy pelkkiin esikoisiin. Niin sanotusti uskonnoton yhteiskunta palvoo mielihalujaan ja ahneuttaan tulevien sukupolvien kustannuksella - niin demografisesti, taloudellisesti kuin mielenterveydellisestikin.

Moolokin papit myyvät kulttiaan iskusanoja toitottamalla.  Kun asiat näytetään oikeuksien ja tasa-arvon peilin kautta, riittää tapeltavaa maailman tappiin saakka vailla tilaa ajatella hetkeäkään sitä, mikä olisi oikein.  Arvot kääntyvät päälaelleen lähes huomaamatta, sillä Moolokin papiston harhauttamat eivät tiedosta katsovansa vääristävään peiliin.  Jotkut ovat yrittäneet taistella peilin kautta takaisin, mutta se on vain tappiota hidastavaa taistelua - todellinen puolustus rikkoisi liberaalin kielenkäytön peilin ja astuisi sen ulkopuolelle.

Kyseessä on kuoleman kultti, joka tavoittelee itsetuhoa kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla.  Moolokin valtakunnassa jopa Buddhan misantrooppinen toive ikuisesta kuolemasta toteutuu.

1 kommenttia:

Magnis kirjoitti...

Niin, mikä on nykypäivän Moolok? Koko ajanhan täällä syntymättömiä lapsia uhrataan