Pages

Syletyksen tovi

No. Ne, joita asia lainkaan kiinnostaa, tietänevät jo, että Jussi Halla-aho ei asetu ehdokkaaksi eurovaaleissa, vaan haluaa pitää välit perussuomalaisiin ja olla aiheuttamatta henkilökohtaisesti kaaosta omikseen kokemiensa - ainoan status quota lainkaan kritisoivan tahon - riveissä. Hän kannusti äänestämään Perussuomalaisten ehdokasta, Sampo Terhoa, joka on asiaankuuluvan nuiva mies hänkin - vieläpä vailla Halla-ahon mediastigmaa.

Ymmärrän ratkaisun.

Timo Soini todennäköisesti arvasi, että Halla-aho toimii näin, asettaen asian muodon eli henkilön edelle. Siitäkin huolimatta, että se sylettää miestä itseään ja tämän oikeustajua. Timo Soini tietää olevansa hukkuvien oljenkorsi ja päätti, että hän sellaisena myös pysyy - teki gambiitin, jossa oli valmis uhraamaan käytännössä koko puolueensa ja Suomen edun tyydyttääkseen egoaan. Kivaksi lisäksi hän päätti osoittaa ainutlaatuisuutensa kuittailemalla ihmisille, jotka ovat (ainakin olivat) aikeissa äänestää hänen puoluettaan.

Timo Soini on siis itsekeskeinen, selkärangaton kusipää, joka laulaa puolueensa suohon.

Laulakoon keskenään Vistbackan kanssa, eiköhän sen kaksikon äänet toisilleen riitä.

2 kommenttia:

Jukka Aakula kirjoitti...

Tulin erilaiseen johtopäätökseen. Soinin puolueessa meidät vesitetään.

En arvosta Soinia muutenkaan - hän on vastuuton pelle joka tekee politiikasta viihdettä.

En aio äänestää Sampo Terhoa - vika ei ole miehessä vaan puolueessa.

Tupla-J kirjoitti...

Lueskelin sinun ja Vasarahammerin keskustelua aiheesta ja olen taipuvainen yhtymään käsityksiinne.

Kun taloudellinen menestys, varma, vakaa ja suuri eläke yms. ovat suora seuraus politiikkaan ryhtymisestä, ei mitään insentiiviä muuhun kuin oman takalistonsa suojelemiseen ole.

Ehkäpä sittenkin olisi aika toteuttaa altruistinen rankaisu.

Taidan pohtia yön yli.