Pages

Islam ei ole pedofiiliuskonto

Pedofiili kun meinaa ihmistä, jonka sukupuolinen viehtymys kohdistuu ensisijaisesti esipuberteetti-ikäisiin nassikoihin. En ole ihan tietoinen siitä, josko Muhammed raiskasi lainkaan muita esipuberteetti-ikäisiä lapsia kuin vaimoaan. Ja tokihan Muhammed raiskasi muunkin ikäisiä, joten yksinomaan lapsiin hänen sukuviettinsä ei kohdistunut (on myös todennäköistä, että hän harrasti seksiä myös suostuvaisten naisten kanssa).

Toisaalta kaikki maailman ihmiset pitävät Josef Frizliä pedofiilinä, vaikka hänenkään sukupuoliviettinsä ei tiedetä kohdistuneen yksinomaan lapseensa (jos näin olisi, lapsen aikaansaanti olisi varmaankin ollut häneltä melkoinen vippaskonsti). En ihan äkkiseltään keksi, miksi olisi väärin sanoa Muhammedia pedofiiliksi ihan yhtä hyvin kuin Josef Frizliäkin, koska kaikki muut kuin psykologit ymmärtävät sanan tarkoittavan ihmistä, joka raiskaa lapsia, riippumatta siitä, paneeko hän myös aikuisten kanssa.

Noin muuten olen sitä mieltä, että siitä huolimatta lapsiin sekaantuminen (johon Muhammedin esimerkki kehottaa) on kammottava rikos, ja että sunnaa tältä osin noudattavilla ihmisillä ei ole Suomeen yhtään mitään asiaa.

Muilta osin Vera ilmaisee mielipiteeni paremmin kuin itse ilmaisisin.

0 kommenttia: