Pages

Ei länsimaissa mitään ongelmia ole

Se on peikkoja kaikkialla näkevä hullu joka muuta väittää.

Sitäpaitsi tuho on ihanaa, luonnollista, väistämätöntä. Koska länsimainen kulttuuri on paha ja ansaitseekin tuhoutua kun siinä on sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta, epätasa-arvoa ja köyhiä ja rikkaitakin vielä. Tuhkasta nousee feenix, paras yhteiskunta ikinä. Ei vähiten huono, kuten kapitalismi oli, vaan paras.

Se yhteiskunta on niin hyvä, että kaikista ihmisistä tulee samanlaisia, yhtä hyviä kaikessa, ja lakkaavat siinä sivussa myös olemasta ihmisiä. Sukupuoliakaan siinä ei ole sortamassa ketään. Paras yhteiskunta on niin hyvä, että mikään hinta siitä ei ole liian korkea.

Kukaan ei tiedä, mitä se paras yhteiskunta ihan oikeasti pitää sisällään, mutta kaikki ovat varmoja, että siihen päästään, kunhan ensin revitään rikki kaikki, mikä on tähän asti toiminut.

Aivan kaikki.

1 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

1200-1950 oli länsimaiden nousukautta. Mutta sen jälkeen on länsimainen sivistys unohtunut, kadonnut. Kukapa olisi uskonut, että se tapahtuisi näin nopeasti?

Kysymys: taistelenko barbaarien puolella barbaareja vastaan? Taistelenko edes, vai kysynkö, missä on lännen maa?

Barbaarikommentista voisi joku kuvitella, että olen maahanmuuttokriittinen. En ole. Vaan kun barbaarit muuttavat barbaarien keskuuteen, voiko olla muuta suuntaa kuin alas?