Pages

Mimmikehonrakentajat

Foorumilta kuultua: "Pojilla on vaan lihaskateus. Osa naisbodareista on upemmassa kunnossa lihaksistonsa osalta kuin suurin osa miesbodareista. Naisen lihaksistossa on enemmän muotoa, pyöreyttä."

Höhö.

Minun käsittääkseni syy sille, että miespuoliset ihmiset eivät juurikaan arvosta bodarinaisia, on se, että näyttävät lihakset ovat maskuliininen piirre. Miehet harvemmin etsivät kumppanistaan maskuliinisia piirteitä, vaan arvostavat naisellisuutta, ja siihen kuuluu yleensä tietty määrä rasvaa ja pyöreyttä.

On kyllä totta, että osa naisbodareista on upeammassa kunnossa lihaksistonsa osalta kuin suurin osa miesbodareista, tosin tämä osa lienee melko lailla pienempi kuin se osa miesbodareista, jotka ovat upeammassa kunnossa lihaksistonsa osalta kuin suurin osa naisbodareista. Tämä kun pitää paikkansa silloinkin, kun mainittu "osa" olisi yksi kappale. Ja varmasti on miehiä, jotka kutsuvat itseään bodareiksi, eivätkä näytä miltään. Tällä ei vain ole mitään tekemistä sen kanssa miksi miehet eivät viehäty naisista. Syy ei ole kateus, vaan se, että mainittuja naisia ei kovin naisellisiksi enää tunnista ja he lakkaavat vetämästä puoleensa suurinta osaa niistäkin miehistä, joiden silmiin he olisivat vetoavan näköisiä normaalimman näköisillä kropilla.

Samalla tavalla naiset todennäköisesti eivät koe drag queeneja ja shemaleja mahdollisten tissi/perselisukkeidensa takia uhaksi, mutta eivät puoleensavetäviksikään. Naiset tapaavat haluta miesten olevan maskuliinisia, eikä siihen käsitteeseen kuulu leveä lantio, jymylollot ja meikki.

Jostain syystä kuitenkin naisbodarit ovat sitä mieltä, että he tietävät miehiä paremmin, mitkä ovat miesten motiivit ja mistä miehet tykkäävät. Samaan ylimielisyyteen en muista naisellisiksi itsensä emaskuloivien jamppojen syyllistyvän. He tietävät, etteivät viehätä naisia kuin ehkä vitsinä.

8 kommenttia:

Kami kirjoitti...

Jaa kysymyksessä on esteettinen puoli. :P

Minusta nainen jolla on jollain kasvuhormonilla jykevöitynyt naama ja paksu iho ja ei ole kovin esteettinen ilmestys.

Vai mistä "bodareista" nyt puhutaan?

Itseä karmii se keinotekoisuus ja luonnottomuus. Kun mies vetää roinaa, maskuliinisuus korostuu, se menee ihan yli. Kun nainen vetää roinaa, hänestä tulee ihme välimuoto. Hieman lihaksikkaampi/vahvempi kuin normaali mies, mutta luonnoton silti.

Sitä olen pähkäillyt että kun samat aineet on käytössä, miksi ihmeessä naiset jäävät niin paljon pienemmiksi? Eikös se ole ihan vaan määristä kiinni paljonko sitä perseeseensä ruuttaa? Vai kestääkö miehen kroppa enemmän roinaa? Tehoerot on vaikka noita ME tuloksia katsellessa voimannostossa melkoiset. Painoerot rasvattoman lihasmassan määrässä isoimmilla kehonrakentajilla myös.

Nimetön kirjoitti...

Täyttä asiaa. Olisit voinut vääntää vielä rautalangasta lisäämällä tekstiin muutaman kuvan. Pikaisella googletuksella löytyy hassuja kuvia. kuten:

http://www.sportsbusinesssims.com/amanda1.jpg

Mikko Ellilä kirjoitti...

Jälleen joudun olemaan kanssasi täsmälleen samaa mieltä. Lisäisin vielä, että vastakkaista sukupuolta koskevat kauneusihanteet ovat biologisesti määräytyneitä. Miehet kokevat seksuaalisesti kiinnostavimmiksi sellaiset naiset, jotka ovat optimaalisia raskaaksi tulemisen ja terveiden lasten synnyttämisen, imettämisen ja kasvattamisen kannalta. Tällaiset preferenssit omaavat miehet/urokset ovat tietysti onnistuneet siittämään miljoonien vuosien evoluution aikana enemmän eloonjääneitä jälkeläisiä kuin ne miehet, jotka ovat preferoineet anorektisia naisia, sairaalloisen lihavia naisia tai bodarinaisia.

Rasvan prosentuaalinen osuus ruumiinpainosta on terveellä naisella 20-30%, normaalilla miehellä 10-20% ja urheilijoilla alle 10%, joillakuilla esim. vain 5%. Rasvaprosentin tippuessa tietyn rajan alle nainen tulee hedelmättömäksi eli kykenemättömäksi tulemaan raskaaksi. Naiselliset pyöreät muodot eli hyvät tissit ja hyvä perse ovat siis ns. hedelmällisyysrasvaa, fertility fat. Naisellisia kurveja omaamaton naaras on hedelmätön eli epäterve. Kukaan mies ei koe lisääntymiskyvytöntä naista seksikkääksi. Tämä on biologisesti väistämätöntä mainitsemistani evolutiivisista syistä johtuen.

Kami kirjoitti...

Nuo prosentit on siinä mielessä vähän petolliset, että siinä vaikuttaa raaka lihasmassa aika paljon. Mitä enemmän lihasta, sitä enemmän voi olla rasvaakin prosentin pysyessä samana. Esim. 70 kg mies ei koskaan saa rasvaprosenttia niin alas kuin 100 kg mies.

Mutta se nyt ei liittynyt mitenkään tuohon pointtiin, joka itsessään kuulostaa järkevältä. Tuli vaan mieleen.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Olen muuten itse 180 cm pitkä ja painan 70 kg ja rasvaprosenttini on 9. Oli pakko mainita tämä, kun sanoit juurikin 70-kiloisilla miehillä olevan vaikeaa saada rasvaprosenttia alas. Tosin jos hankkisin lihasmassaa 30 kg lisää, rasvan prosentuaalinen osuus painostani voisi tippua suunnilleen 6 prosenttiin. En kuitenkaan itse pidä tätä minään tavoitteena enkä ylipäätään harrasta mitään kehonrakennusta.

Kun nyt rupesin puhumaan fyysisestä kunnostani, mainitsen saman tien pari muutakin lukua: verenpaine 120/67, hemoglobiini 165, kolesteroli 4,8. Tämä tiedoksi monikulttuurisuusjärjestö Kepan julkaiseman Kumppani-nimisen lehden kolumnistillle Marko Juntuselle, joka epäili monikulttuurisuuteen nuivasti suhtautuvien bloggaajien olevan liian vähän ulkona liikkuvia ja fyysisesti huonokuntoisia ihmisiä.

Suomeksi sanottuna Marko Juntunen uhkasi vetää turpaan niitä, jotka ovat blogeissaan kritisoineet häntä.

Ks.
http://suomaliansanomat.blogspot.com/2008/06/islamin-tutkija-marko-juntunen.html

Tupla-J kirjoitti...

Oli pakko mainita tämä, kun sanoit juurikin 70-kiloisilla miehillä olevan vaikeaa saada rasvaprosenttia alas. Tosin jos hankkisin lihasmassaa 30 kg lisää, rasvan prosentuaalinen osuus painostani voisi tippua suunnilleen 6 prosenttiin.

Juuri tämä taisikin olla Kamin pointti. Mitä enemmän lihasta, sen pienempi rasvan suhteellinen osuus on, vaikka sen määrä pysyisi samana.

Oma rasvaprosenttini on luultavasti jotain 15, en ole ottanut selvää.

Ironmistress kirjoitti...

Kun allekirjoittanut itse aikoinaan harrasti urheilua SM-tasolla, hän treenasi rasvaprosenttinsa niin alas, että kuukautiset lakkasivat. Hupsista.

Käyhän sekin ehkäisystä, mutta ei vain ole kovin terveellistä.

Kami kirjoitti...

"Marko Juntuselle, joka epäili monikulttuurisuuteen nuivasti suhtautuvien bloggaajien olevan liian vähän ulkona liikkuvia ja fyysisesti huonokuntoisia ihmisiä."

Reinon pitäisi varmaan ojentaa sille Tuomion Alasin.