Pages

Myytinmurskaaja III: Rasismi

Valtiomme virallisen liturgian mukaan rasismi syntyy siitä, että pelätään kaikkea vierasta, ja että tätä hoidetaan parhaiten sillä, että pakotetaan nämä pelkääjät kohtaamaan vieraita tuomalla niitä vieraita lisää maahan. Samalla logiikalla raiskatuille parasta terapiaa on pakottaa heidät tapaamaan raiskaajia useammin.

Virallinen liturgia myös toteaa, että rasismi on maasta kitkettävä vaikka väkisin ja että se sujuu parhaiten ajatuksia ja mielipiteitä kriminalisoimalla ja tavallisia ihmisiä kiusaamalla, koska sehän tunnetusti parantaa heidän asenteitaan kaltoin kohtelemisen alkusyytä kohtaan. Justiinsa kuten ensimmäisessä esimerkissäni.

Kaikki normaalit ihmiset tietävät, että tämä kaikki on aivan silkkaa paskaa.

Rasismi syntyy siitä, että populaatio tai useampi, jotka eivät tule toimeen keskenään, pakotetaan olemaan keskenään tekemisissä. Siitä ei synny mitään rikastavaa symbioosia vaan tuhoava konflikti. Tästä syystä "rasistisimpia" tapaavat olla nimenomaan ne, joilla on eniten tosielämän kokemuksia näistä toisista. Ei kukaan nuivi ihmistä, jota ei koskaan näe tai tapaa.

Kriminaalipolitiikkaa rukkaamalla ja valtion suunnalta tapahtuvalla mielipidevainolla ei paranneta mielipiteestään ainoatakaan "rasistia". Jos terve järki sanoo, että eriteltävissä oleva sakki ei tee töitä vaan loisii ja rikkoo lakia minkä kerkeää, ei siitä tykätä, sai sitä sanoa ääneen tai ei. Jos ihmistä täytyy erikseen suvaita, täytyy siinä olla jotain melkoisen perustavanlaatuista vikaa. Valtio myöntää tämän vuodesta toiseen jatkuvalla suvaitsevaisuudenpuffauskampanjallaan, joka ei tule koskaan saamaan mitään muuta aikaan kuin verovarojen tuhlaamisen.

Tästä syystä on ihan sama mitä sanaa ongelmaryhmistä käyttää - heidän toimintansa yhdessä sen kanssa, että valtio tukee aktiivisesti tätä toimintaa, myrkyttävät joka ainoan sanan jota heistä käytetään. Sanoja muuttelemalla tosiasiat eivät muutu miksikään ja ainoastaan monikulturismia ajava virkamies voi olla niin helvetin tyhmä, että kuvittelee sillä kusettavansa kansalaista.

Asiasta lisää kertoo Jussi Halla-aho.

0 kommenttia: