Pages

Myytinmurskaaja II: Suomi tarvitsee maahanmuuttajia

Kuten kaikille vähänkään tolkummille ihmisille on ollut jo pidemmän aikaa selvää, ei Suomi tarvitse maahanmuuttajia yhtään mihinkään. Luitte aivan oikein: tulemme mainiosti toimeen omillamme.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettemmekö saisi päästää maahan esimerkiksi työntekijöitä, joille on tilausta. Ulkomaisen työvoiman tilaus on kuitenkin Suomessa käytännössä olematonta, koska meillä on neljäsataatuhatpäinen kotimaisen työvoiman reservi, jota pidetään jostain syystä kaivelemassa persettään sen sijaan, että lopetettaisiin vastikkeettomien tukien maksaminen ja annettaisiin aihe mennä töihin. Joillakin aloilla tosin on sen verran vähän asiaankuuluvasti kouluttautunutta porukkaa, että on perusteltua päästää alan työntekijöitä maahan täyttämään paikka, jolle ei pätevistä hakijoista tunkua ole.

Typerintä, mitä voi valtio tehdä tilanteessa, jossa järkyttävän suuri osa työikäisestä väestöstä lojuu työttömänä, on raijata ulkomailta lisää työttömiä (parhaassa tapauksessa myös kieli- ja lukutaidottomia) ihmisiä heikentämään työttömien jo valmiiksi kammottavaksi heikentämää yhteiskunnan huoltosuhdetta entisestään.

Suomi siis ei tarvitse maahanmuuttajia, ja niiden haaliminen on käytännössä oman jalkansa sahaamista. Toki niin voi tehdä, mutta elämässä tapaa pärjätä paremmin jos ei ehdoin tahdoin vammauta itseään.

1 kommenttia:

Yrjöperskeles kirjoitti...

"Suomi siis ei tarvitse maahanmuuttajia, ja niiden haaliminen on käytännössä oman jalkansa sahaamista."

Totta puhut. Vaan löytyneekö selitys järjettömään touhuun henkilökohtaisista taipumuksista? Eikös se eräs vantaalainen vasemmistoaktivistikin kehuskellut kotipornokuvissaan, että kipeää tekee, mutta diggaan kivusta.

Järjettömiin touhuihin ei kai pidä yrittääkään löytää järjellistä selitystä.