Pages

Kertahomot ja tarttuva sukupuolivietti

On suorastaan hämmentävää, miten tavattoman moni ikään kuin kuvittelee, että homoseksuaalinen akti tekee kokijastaan homon. On toki perusteltua kysyä, miksi menee moiseen mukaan jos ei ole, mutta teko sinänsä ei ole sama asia kuin sukupuolivietti.

Samat heput, jotka väittävät, että kerta tekee homon, ovat sloganinsa perusteella myös sitä mieltä, että homous on paitsi tarttuva, myös peruuttamaton tauti. Koska mies(kin) voi tulla perseraiskatuksi tai kokea vaikkapa bloukan joltain thaikkuladyboylta (ja vasta jälkikäteen saada tietää tämän sukupuolesta), on heidät täten jallitettu homoiksi. Ei auta vaikka miten toosa kutsuisi kikkeleiden ja karvaisten pyllyjen sijaan, sinä oot homo nyt, pikkusormea pystyyn ja menoksi.

Okei, onhan se pääosin totta, että homoseksuaalisia akteja vapaasta tahdostaan harrastavat kaverit ovat pääosin homoja, mutta se ei johdu akteista itsestään, vaan heidän sukupuolivietistään. Ihan samaan tapaan perärööriroope ei heteroksi muutu vaikka miten hankkisi vaimon ja jollain konstilla vielä kelpottelisi sen raskaaksi eikä koskaan koskisi miestä.

Homous on perversio, mutta ei mikään tauti. Ei se tartu, pösilöt.

1 kommenttia:

Mikko Ellilä kirjoitti...

Tämä on sellainen asia, josta yllättävän monilla muuten fiksuilla ihmisillä on helvetin typeriä käsityksiä.

Törmäsin itse tähän meemiin viimeksi silloin, kun keskustelin joidenkin tuttavieni kanssa Katariina Lillqvistin Mannerheim-animaatiosta. Totesin itse olleeni jo teini-iästä asti siinä käsityksessä, että Mannerheim oli homo. Sain kuulla muuten ihan järkeviltä ihmisiltä vasta-argumenttina, että Mannerheimilla oli vaimo (Anastasia Arapova) ja lapsia (neljä tytärtä).

Eihän homoupseeri muutu heteroksi, vaikka homoupseeri menisi naimisiin kenraalin tyttären kanssa edistääkseen omaa uraansa nepotistisen, korruptoituneen tsaarin Venäjän armeijassa. (Mannerheim teki nimenomaan näin.)

Homo ei muutu heteroksi myöskään siitä, että kykenee siittämään lapsia luonnonmenetelmällä. Homot eivät ole impotentteja tai steriilejä, joten heillä ei ole mitään estettä tunkea kyrpää naisen vittuun ja ejakuloida spermaa sinne.

Seksuaalinen suuntautuminen viittaa käsitteenä vain siihen, miten ihmisen seksuaaliset halut suuntautuvat. Toki ihminen voi joskus tehdä sellaista, mitä hän ei yleensä varsinaisesti halua tehdä. Etenkin ennen muinoin, homoseksuaalisuuden ollessa jyrkästi paheksuttua ja jopa laitonta, homoilla oli tietysti motiivi muodostaa kulissiksi heterosuhteita, kuten normaaleita heteroseksuaalisia avioliittoja. Ei tämä ihmisen ulkoinen käytös kuitenkaan muuta ihmisen pään sisäisiä mieltymyksiä.