Pages

Hei hei perustuslaki!

Jälleen kerran sisäasiainministeriö kuorruttaa sanahelinällä tosiasioita ja yrittää saada asiat sen näköisiksi kuin tänne töihin tulevilla olisi hankaluuksia saada työlupaa.

Tämähän ei pidä paikkaansa; kaikki, jotka ovat tulleet tänne töihin, ovat myös luvan siihen saaneet täysin ongelmitta.

Ne puolestaan, jotka eivät tee töitä, vaan lisääntyvät ja vaativat ylöspitoa yms. monoliittisen, kehityskelvottoman ja sivistyksellisesti pronssikautisen kulttuurinsa nimissä, hyötyvät tästä uuskielisestä lässytyksestä ja saavat uuden tekosyyn olla Suomessa.

Minä siitä sitten äidyin miettimään, että ei helvetti, en minä tällaiseen ole lupaa antanut. Eikä ole kukaan muukaan. Kukaan maataan arvostava ihminen ei ehdoin tahdoin haali siihen määrättömästi joutoväkeä elämään niillä rahoilla, joita kyseisen pienen valtion työtätekevät tuottavat - suoraan pois niistä palveluista, jotka tekevät elämästä mukavampaa ja ovat hädänalaisimmille meistä jopa niiden edellytys.

Mistä siis ovat norsunluutornissaan elelevät ja kansalaisten mielipiteistä kintaalla viittaavat, totaalisesti saman politiikan katastrofaalisille seurauksille sokeat hullut saaneet hyväksyntänsä?

Eivät kansalta - siltä ei kysytty. Maamme tulevaisuuden kannalta merkityksellisin kysymys vaiettiin eduskuntavaalien aikaan kuoliaaksi. Asiasta ei ole ollut julkista keskustelua eikä sitä myöskään tule, sikäli kun Puumalainen, Illman, Suurpää ja muut DEMLAn totalitaristit saavat päättää. Ja tällä hetkellähän he saavat.

Miksi ihmiset, jotka eivät ole muslimeja, aktiivisesti haalivat heitä mahdollisimman paljon kotimaihinsa? Miten perverssillä tavalla täytyy ajatella, että siitä kokee jotenkin hyötyvänsä? Onko kvartaalieläminen mennyt jo niin lyhytnäköiseksi, että on ihan okei myydä koko kansan tulevaisuus vielä yhden edustuskauden nimissä? Mitä niin pahaa Suomi on tehnyt, että se pitää ehdoin tahdoin tappaa?

Jos en päivittelisi tätä näin pitkästi, niin toteaisin, että vetää sanattomaksi.

1 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Historian valossa ällityttävä koalitio on löytänyt toisensa.

1. Matalapalkkaisia siivoajia yms. vastaavaa työtä tarjoavat työnantajat. Tilastojen valossa haalittavasta porukasta kuitenkin 10-30 % työllistyy.

2. Vihervasemmisto, joka potentiaalisen ja todellisen äänestäjäkunnan jatkuvasti vähentyessä tarvitsevat uuden kansan äänestämään heitä.

3. Maailmankylähoureissaan piehtaroivat piripäät.