Pages

Vaihteeksi kysymys itse kullekin

Sarjassamme "emme ajattele asioita ihan loppuun asti", osa DCLXVI:

Haluatko sinä suhteeseen huoran kanssa?

Siinäpä visainen pulma, ottakaa mietintämyssyt esiin.

4 kommenttia:

Kami kirjoitti...

Olisit voinut tehdä äänestyksen tuosta.

Minä kun olen tässä viimeaikoina miettinyt että suhteet ovat saatanan, tuon pahan patriarkan tapa nuivia naisia. Ja koska minä olen nykyään profeministi (ainakin siihen saakka kun se lakkaa hyödyttämästä minua), en mitenkään voi ryhtyä suhteeseen (seksiä ei lasketa) kenenkään kanssa, koska se on nuivaa.

Tupla-J kirjoitti...

Minä kun olen tässä viimeaikoina miettinyt että suhteet ovat saatanan, tuon pahan patriarkan tapa nuivia naisia.

Miten niin?

Suhde hyödyttää nimenomaan naista, koska sellaisen ensisijainen tehtävä on tuottaa geeneille jatko ja jos mimmillä on ukko vieressä, mahdollisuudet i) selvitä hengissä ja ii) kasvattaa psykofyysisesti ehjiä jälkeläisiä ovat paljon suuremmat kuin ilman suhdetta. Ja kun ruvetaan miettimään, naista suhteessa ilman lapsia ei luonnossa esiinny.

Mies puolestaan saa suhteesta ihailua, seksiä ja tarvitsemansa määrän omaa rauhaa. Kaikki voittavat - jos tämä on saatana (paha), mikä on hyvä?

Kami kirjoitti...

Lähinnä niinkö kieli poskessa heitin, jätin vaan hymiöt pois, kun on kammo niitä kohtaan. Enhän minä todellakaan ole mikään profeministi. Lähinnä käänsin vaan katolleen tuota pahan patriarkaatin nuivuutta. Sisällöllä ei väliä, kunhan lyö sille oikean leiman päälle, niin voipi oikeuttaa kaikenlaisen toiminnan.

"Mies puolestaan saa suhteesta ihailua, seksiä ja tarvitsemansa määrän omaa rauhaa"

Hahhah.

Ville A. kirjoitti...

En.

Lähinnä kyse on arvomaailmasta, joka ei tällaisen naisen tapaisessa tilanteessa vastaa omaani => arvostamme eri asioita. Minä pidän seksiä kahden ihmisen välisenä intiiminä asiana, oletettavasti nainen, joka saa pimpistä vastineeksi tavaroita, ei näin tee.

Ongelmalliseksi tekee asian se, jos nainen/mies on ymmärtänyt tehneensä väärin. Miten henkilö itse alkaa arvostaa jotain asiaa eri tavalla? Ja voiko tällainen arvoasetelman muutos tapahtua päivässä/viikossa/vuodessa/kymmenessä vuodessa.

Mielenkiintoinen aihe sinällänsä.