Pages

Kaikki on sanottu.

Inspiraatio on ollut viimeiset kuukaudet parhaimmillaankin puolinaista. Minulla ei ole ollut asiaa, eikä minua ole oikein edes huvittanut kirjoittaa. Varsinaisesti uutta en ole kirjoittanut aikoihin - olen enemmän kuin vähemmän vain potkinut kuollutta hevosta. Kirjoitustavastakin on tullut rasite enkä koe inspiraation kulkevan vapaana.

Syvemmältä olkoon siis valmis. Kiitos kaikille, jotka jaksoivat lukea, ja erityiskiitos niille, jotka lukemastaan huolimatta suvaitsivat.

edit 1.4.08: Perun äskeisen ja tyydyn toteamaan:

For a dead horse, it gallops pretty well.

Noi tunnisteet kyllä pitäs rukata uuteen uskoon, ne on ihan tolkuton sekasotku.

7 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Ei toistossa mitään pahaa ole.

Etkä sä nyt ainakaan itseäsi toista enempää kuin muutkaan ;)

Dr. Doctor kirjoitti...

Älä deletoi.

Kiitos ja kuulemiin.

Tupla-J kirjoitti...

En deletoi, ei pelkoa. Kirjoittajalle lapset ovat rakkaita - ne rumatkin.

Edelleen: todnäk kyllä kirjoittelen vastakin, mutta vähän eri nimellä ja tyylillä. Kyllä minä Mestarin vieraskirjassa sitä aikoinaan käväisen mainostamassa. ;)

Mikko Ellilä kirjoitti...

Mikko Puumalainen, Mika Illman ja Johanna Suurpää nimenomaan haluaisivat, että monikulttuurisuususkontoa kritisoivat bloggaajat vaikenisivat.

Tämä on heidän tarkoituksensa. He eivät ole kiinnostuneita yhdestä postauksesta (Yhteiskunta koostuu ihmisistä), vaan he haluavat tukahduttaa kaiken kritiikin monikulttuurisuususkontoa kohtaan.

Heidän ei tarvitse huijata käräjäoikeudet sakottamaan kuin muutamia, yhden tai kahden käden sormilla laskettavia bloggaajia, saadakseen sadat bloggaajat olemaan hiljaa ja tuhannet ihmiset olemaan kirjoittamatta keskustelupalstoille tai sanomalehtien yleisönosastoihin.

Tavoitteena on, että monikulttuurisuususkonnon kritisointi olisi suomenkielisessä tiedonvälityksessä yhtä olematonta kuin Neuvostoliiton kritisointi Kekkosen aikana.

Tupla-J kirjoitti...

Tämä pitää paikkansa, mutta tämän blogin lopetuksen motiivi ei ole auktoriteetin pelko. Jatkoa ajatellen suunnitelmat ovat varsin kelpoiset, ja ne, jotka olettavat meikäläisen hiljenevän, tulevat kokemaan ns. karun herätyksen.

Otan vain aikani.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset kirjoituksistasi. Ne ovat olleet asiallisia ja ajatuksia herättäviä. Voimia eloon.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos hyvistä kirjoituksista.
-fani