Pages

Oikeusministeriä kummastuttaa

Tuija Braxin mukaan suomalainen demokratia on kriisissä. Jengi ei äänestä, minkä lisäksi väkivaltarikosten määrä on hulppeassa nousussa. Suomalainen yhteenkuuluvuuskin on rapistumassa.

Omituista kyllä, Brax ei tunnu millään näkevän mitään syy- seuraussuhdetta selittämään tätä perin merkillistä tilaa. Onneksi meillä on kaikkien ystävä Tuplis, joka vähän valistaa.

Tuija, meillä on tosiaan demokratia kriisissä. Se on aika huono tilanne, että poliittisia mielipiteitä, uutisten uudelleenjulkaisua ja päätösten kritisointia pyritään kriminalisoimaan ja tukkimaan upouudella ja hienolla sensuurikoneistolla. Ilmeisen selvää on, että kansan ja hallinnon yhteisymmärrys ja keskinäinen luottamus on heikompaa kuin kekkoslovakian aikana.

Erityisesti miehet eivät käy äänestämässä, ja tämä johtuu taas siitä, että Suomessa ei ole varteenotettavaa (jos muutenkaan) oikeistolaista puoluetta, joka ajaisi kerrankin yksilönvapauksia ja -vastuuta tauottoman, alati kiristyvän ja kuristavan hyysäyksen, verokorotusten ja itsemurhaan tähtäävän maahanmuuttopolitiikan sijaan.

Sitten kun näitä asioita menee kritisoimaan ääneen, hyökkäävät kimppuun valtiota edustavat Illman, Puumalainen, hesarit ja muut vastaavat ja julistavat kriitikon natsiksi, islamofobiksi, fasistiksi, rasistiksi, asehulluksi ja tiesmiksi kommentoimatta sanottua asiaa millään lailla. Minun mielestäni ei ole outoa, että hedelmättömäksi havaittu kommunikaatio lakkaa.

Tuija, epäluottamus kansan ja sen hallinnon välillä ei myöskään johdu lamasta. Se johtuu siitä, että meidän hallinnossamme ja puolueissamme ei ole ihmisiä, jotka viitsisivät kuunnella kansaa tai ajatella heidän parastaan. Sen sijaan löytyy määrättömästi hulluja, jotka ajattelevat kyllä esimerkiksi pakolaisten parasta riippumatta siitä, mitä seurauksia näiden edulla on kantaväestölle ja sitä kautta myös omalle edulleen (puhumattakaan pakolaisista itseistään). Polje ison porukan varpaille tarpeeksi pitkään ja voi olla, että pääset kokeilemaan hetken päästä polkemista ilman jalkoja.

Tästä pääsemmekin valtavassa kasvussa olevaan väkivaltarikollisuuteen. Jonka kasvu siis on suoraan sidoksissa mamupolitiikkaan ja epäonnistuneeseen integraatioon. Tietyt mamuryhmät tekevät määräänsä nähden monikymmenkertaisen määrän väkivaltarikoksia, ja molemminpuolisen rasismin, epäluulon ja segregaation lisääntyminen sitä mukaa kun vääryyksiä kumpaankaan suuntaan tapahtuu ei auta asiaa.

Hallintomme reagoi kaikkeen vähentämällä kansalaiskeskustelua poliittisista asioista, vähentämällä yksilönvapauksia, suomalla erivapauksia itse määrittelemilleen suojatuille ryhmille ja ylipäätään tekee kaikkensa tehdäkseen normaalin ihmisen elämisen mahdollisimman hankalaksi. Jostain syystä rikoksista ei juurikaan rangaista rikollisia; murhamiehiä, törkeitä väkivaltarikollisia tai muita ei rangaista kuin muutaman vuoden tuomioilla jos silläkään - samaan aikaan heidän tekojensa takia muita rangaistaan kollektiivisesti esimerkiksi harrasteaseiden kieltämisellä. Mikä ei tietenkään vähennä rikollisuutta yhtään, vituttaa vain niitä kunnolla eläviä.

Meillä kansalaisilla on tätä nykyä sellainen fiilis, että te siellä hallituksessa olette ottaneet paskasakin puolen meitä vastaan. Tästä syystä me ei ihan kamalasti enää tykätä teistä. Vallan kolmijaon päälle pissitään ahkerasti sekä kotimaan että EU:n hallinnon taholta, mikä aiheuttaa fiiliksen siitä, että te ette koe enää olevanne vastuussa meille siitä mitä teette.

Te olette meillä töissä. Teidän tulisi ajaa meidän parastamme. Miksi te ette tee niin?

Miten kauan uskotte vielä pystyvänne paskomaan niskaamme?

0 kommenttia: