Pages

Eroa, Astrid.

Kuten tunnettua, maanmuuttoministerimme Astrid Thors yrittää kieltää puolueen siksi, että se ei vastaa hänen subjektiivista näkemystään kulttuurienvälisestä dialogista.

Ilmeisesti Astrid Thors on sitä mieltä, että kulttuurienvälinen dialogi ja demokratia toteutuvat parhaiten kun tiettyjen kulttuurien edustajia ei päästetä ääneen lainkaan. Tosin jos vuoropuhelun sijasta vain yksi puoli julistaa eikä ota mitään palautetta vastaan, ei kyseessä ole sen enempää dialogi kuin demokratiakaan.

Kirjoitin joskus sanasen sananvapaudesta, mikä pitää sisällään oikeuden sanoa nekin jutut mistä muut eivät tykkää. Jopa ne, joista Astrid ei tykkää.

Astrid, toimintasi on omiaan erottamaan muslimit entistä jyrkemmin normaalista suomalaisesta yhteiskunnasta eikä missään tapauksessa voi edistää yhteisymmärrystä, demokratiaa tai mitään muutakaan yhteistä hyvää. Olet surullisen - suorastaan kammottavan - pihalla toimenkuvastasi ja hyvillä aikomuksillasi yhdistettynä valtavaan tiedonpuutteeseen ja ylemmyyskompleksiin on ennenkin kivetty tie toisensa perään suoraan helvettiin. Nopeinta tietä.

Astrid. Tee edustamallesi kansalle ja yhteiskunnalle edes yksi palvelus elämäsi aikana: eroa ministerin tehtävistä ja jätä ne jollekin sellaiselle ihmiselle, joka tietää mitä tekee.

0 kommenttia: