Pages

Reilu peli uutisissa ja Ruotsissa

Iltaoksennus päätti leimata tällä kertaa uusnatseiksi kaikki Daniel Wretströmin muistomarssille osallistuneet ihmiset. Jos englanti tai toinen kotimainen on hallussa, voitte käydä katsomassa Salemfondenin kotisivuilla miten hävyttömästä natseilusta on kyse. Kumma kyllä, em. "natseista" ei yksikään päätynyt poliisin hoteisiin, sen sijaan paikallinen nuoriso ja antifa-liikkeiden jäsenet kylläkin.

Lyhyesti: ruotsalaiset järjestivät mielenosoitusmarssin muistaakseen poikaa, jonka mamuaktivistit päättivät hakata hengiltä koska tulkitsivat tämän natsiksi. Päätekijä tuomittiin syyntakeettomana psykiatriseen hoitoon (ja on ymmärtääkseni nykyisin vapaalla) ja muille kuudelle syytetylle vain kolmelle tuli tuomio, 40 tuntia yhdyskuntapalvelusta ja noin 200 euron sakot.

Näin siis Ruotsissa. Näkyy olevan kansalaisen henki kallis.

Ja nyt niitä ihmisiä, jotka osoittavat mieltään muistaakseen ja kunnioittaakseen viatonta 17-vuotiaana tapetuksi piestyä poikaa, jonka kuolemalle julkinen valta viittasi kintaalla, kutsutaan natseiksi.

Herää kysymys: mikä olisi tuomio ollut, jos Daniel Wretströmin sijaan hengiltä olisi hakattu Abdelkadir N'byelelelelele? Olisivatko samaan rikokseen syyllistyneet saaneet myös parkkisakkoon verrattavat tuomiot? Olisiko Ruotsin valtio ollut hipihiljaa tapahtuneesta?

Vai olisiko sittenkin ollut niin, että medioissa koko Ruotsalainen alkuperäisväestö olisi suomittu rasismin käsikassaraksi, tekijät (ja pari sivustakatsojaa) saaneet rangaistukset ankarimman mukaan ja täysin syyntakeisina? Voi olla, että kärjistän, mutta veikkaukseni menee likemmäs tätä vaihtoehtoa kuin toteutunutta.

Lisähuomiona voimme päätellä, että "natsit" eivät olleet niitä, jotka sytyttivät alueella kaksi koulua tuleen, sillä artikkelin mukaan marssia protestoinut vasemmisto ainakin kivitti sammutustöissä olleita palomiehiä.

Kansankodin olohuoneessa on sarvikuono. Milloin joku kehtaa sanoa sen ääneen?

5 kommenttia:

Adelphi kirjoitti...

Salemfondenin kotisivut eivät suostuneet avautumaan. Olisiko natsisivusto menty sulkemaan?

Tupla-J kirjoitti...

Jaa, kyllä minulla toimii ihan hyvin, äsken juuri kokeilin. Voipi olla, että oli netti tukossa kun molemmat lukijani syöksyivät välittömästi lukemaan niitä. :P

Pasi Turunen kirjoitti...

Tässäpä ihqu höpönassujen kutsu kys tapahtumaan:
http://takku.net/article.php/20071129120557294

Nimetön kirjoitti...

Ruotsin kansantalous on mielenkiintoni yksi seuraava kohde.

Myönnän avoimesti ja ensimmäisenä, jos olen väärässä, mutta nyt vallitsevalla kehityksellä näemme mielestäni kaikkien aikojen katastrofin lähellä lännessä.

Tupla-J kirjoitti...

Jep, kolmas suuri eurooppalainen sota käydään maiden sisällä ja siitä tulee edellisiä rumempi, koska siitä tulee ihan puhtaasti etnosota.

Suuressa osassa länsieurooppalaisia maita en pidä enää rauhanomaista ratkaisua edes mahdollisena, ellei sitten alkuperäisväestö muuta kokonaan itäblokin maihin. Kriittinen massa on ylitetty aikaa sitten.