Pages

Ei näin.

Kiitos ihan vitusti, Pekka-Eric Auvinen. Olisit vaan alottanut sen paskasakin harvennuksen itsestäsi niin pelleilysi ei olisi ollut meiltä muilta pois.

On vähän enemmänkin kuin outoa vihata sossuyhteiskuntaa samalla kun antaa lisää paukkuja sen vapaudenrajoituskoneistolle.

Tapahtuman välittömät seuraukset: Mietitään julkisesti
- Harrastusaseiden
- Musiikin
- Internetin
- Tietokonepelien
vaikutusta kansakuntamme herkkiin ja lumihiutaleisiin nuoriin ja ajetaan vähintään yksi kerrallaan noiden kaikkien kieltämistä tai ainakin lainsäädännön tiukentamista.

Pekka-Eric Auvinen. Jos tarkoituksesi oli ajaa kaiken vihaamasi asiaa, onnistuit helvetin hyvin.

12 kommenttia:

Kami kirjoitti...

No vähintään Linkola pitää vetää kölin ali nyt. Jos vaikka mökinkin polttaisi siltä kun nuorison pilaa. Yhteiskunnan vihollinen no. 1.

Nimetön kirjoitti...

Näinpä :-(

Nimetön kirjoitti...

koska arvovaltaiset bloggaajat ovat todenneet minut (ja kaltaiseni) sosiopaateiksi ja syylliseksi tapahtuneseen niin voin varmasti huuoletta todeta, että Auvisen olisi kannattanut purkaa raivoaan vaikka eduskunnassa tai muussa Puolueen virastossa.

Vaikka tällä tapauksella olisikin jotain vaikutusta listalla mainitsemiisi asioihin niin maailma on sen verran erilaisempi paikka kuin 1986 (vai oliko -87), jolloin surullisen kuuluisa videolaki astui voimaan.

Pelit, elokuvat ja musiikin saa mahdollisesta kieltolaista huolimatta vaivattomasti tilattua tai ladattua, toisin kuin kultaisella 80-luvulla, jolloin elokuva- ja musiikkiharrastus oli välillä aikamoista etsivän ja salakuljettajan työtä.

Toivottavasti tämän yksittäisen sekopään takia ei palata ns. pimeälle aikakaudelle.

Ironmistress kirjoitti...

Sami, ongelma on siinä, että jos PEA olisi alkanut räiskimään eduskunnassa, hänet olisi otettu nopeasti kiinni jo ennenkuin hän olisi edes päässyt istuntosaliin. Hänellä oli mukanaan 400 ammusta, eli käytännössä kassillinen.

Heitit ilmaan hyvän kysymyksen: onko meidän päättäjillämme riittävästi tolkkua tajutakseen, että kyseessä oli yksittäinen pimahdustapaus?

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan tänne Pentti Linkolan omia kommentteja aiheesta. Jos joku syyllinen asiaan pitäisi osoittaa, niin se olisi hän, sillä onhan hän avoimesti teksteissään kehottanut tuonkaltaiseen toimintaan.

Nimetön kirjoitti...

Luuletko, että Pentti Linkola lukee Tupla-J:n blogia (tai mitään muutakaan blogia)?

Linkola on kyllä jo kommentoinut tapausta Turun Sanomissa:

Nykyään kalastajana Valkeakoskella elävä Linkola vahvistaa tuntevansa ampujan äidin. Molemmat ovat kirjoittaneet ympäristöliikkeen äärilaidalla vaikuttavaan Elonkehä -lehteen ja Linkolan mukaan myös tavanneet sen toimituksen kokouksessa.

- Ai se oli hänen poikansa, puhelimitse kotoaan tavoitettu Linkola hämmästelee.

Hän ei kuitenkaan usko, että kirjoituksilla olisi ollut vaikutusta tekoon.

- Eivätkös sukupolvien suhteet ole yleensä sellaiset, että äidin aatteet käännetään nurinniskoin, Linkola sanoo.

Hän arvelee, että ampuja oli ottanut esikuvansa enemmänkin ulkomaiden kouluammuskeluista kuin kirjoista.

- Tuskin siinä mitään filosofiaa on ollut takana. Jos se olisi ollut suunnitelmallisempi ja tehokkaampi, niin ehkä sitten, Linkola tuumii.

- Ei tällä mitään väestöräjähdystä ratkaista, hän puuskahtaa.

Tupla-J kirjoitti...

Veikkaan, että ei lue mitään eikä ainakaan tätä. Tätä blogia plaraa epämääräisen säännöllisesti uskomukseni mukaan ehkä parisenkymmentä heppua, tokko valtiomme virallinen kylähullu lukeutuu niin harvaan sakkiin.

Nimetön kirjoitti...

Sääli jos tätä blogia seuraa noin harva. Tämä blogi on kuitenkin omassa lajissaan (miten sen sitten haluaakin määritellä) ihan parhaasta päästä.

Linkolalla nyt tuskin edes on mökissään nettiyhteyttä. Se vasta olisikin näky.

Tupla-J kirjoitti...

Voi niitä lukijoita enempikin olla, mutta pidänpähän käsitykselläni itseni nöyränä.

Toki valehtelisin jos väittäisin, ettenkö toivoisi käsitykseni olevan raskaasti alakanttiin, mutta en taida investoida uskallusta ja resursseja ottaakseni asiasta selvää.

Nimetön kirjoitti...

Voipi olla niinkin, että näihin postauksiin tulee kommentteja keskimääräistä vähemmän myös siksi, että niissä on sanottu asiat keskimääräistä jämptimmin. Useimpien kirjoitusten jälkeen tulee vain semmoinen fiilis, että "no noinhan se juuri on, mitäpä tuota enää kommentoimaan".

Dr. Doctor kirjoitti...

Toi "google analytics" aktivoitu vartin vaivannäöllä...

Suosittelen.

Itse viehättää tämän blogin antirelativismi.

Omiin silmiin kirjoitukset ovat joko napakymppeja tai ohilaukauksia...

Tupla-J kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät, minullako ohilaukauksia? No, ehkä sen voi siviilille suoda etenkään kun ei ole saanut aikaiseksi vielä harrasteluammuskeluakaan aloitettua.

Tosin mieluusti kuulisin silloin tällöin kritiikkiä ohilaukauksistani, muutenhan voin jäädä siihen harhaiseen käsitykseen, että kyseessä on napakymppi suoraan tauluun.

Tosin en voi mitenkään väittää, että kaikki tekstini olisivat napakymppejä edes omasta mielestäni, jotkut olen julkaissut aika selvästi "työvaiheessa" enkä ole välttämättä jaksanut myöhemmin niiden lukukelpoisuutta tai asiasisältöä parannella.

Pitääpä vähän tsekata google analyticsiä sitten.

Tupla-J kirjoitti...

Tulipa tsekattua. Arvioni ei kauheesti heittänyt; kävijöitä on aboot 40 per päivä.