Pages

Tolkusta

Älykkyyden kehityksessä olemme saavuttaneet tietynlaisen rajapyykin. Tällä hetkellä länsimaissa on tilanne, jossa ei ole mitenkään tavatonta saada jatkoon kellokäyrän alemmankaan puoliskon geenejä, koska hengissä selviytyminen ei ole enää omasta tahdosta ja älykkyydestä kiinni. Tämä tarkoittaa suoraan sitä, että aiemmin yhteiskunnassa ovat vähemmän laadukkaat resurssit enemmän tai vähemmän lähteneet geenipoolista luonnollisen valinnan seurauksena, mutta nykyisin niillä on mahdollisuus jatkopaikkaan. Edustamme sukupolvea, jolla ei ole perusteltua syytä olettaa olevansa vanhempiaan fiksumpi - meidän ei ole ollut pakko.

Tilanteessa, jossa ihmisen ei tarvitse tehdä mitään tai kehittää itseään, on tavattoman suuri todennäköisyys sille, että ihminen ei myöskään tee mitään eikä kehitä itseään. Kun tarpeet voi tyydyttää käymällä sossussa hakemassa ruoka- ja vuokrarahat ja sutimalla tumppuun nettipornon ääressä, tarvitsisi ihminen motivaation, joka ei kumpua perustarpeista. Tähän asti perustarpeiden tyydyttäminen on pakottanut ihmiset kehittämään itseään ja tekemään asioita, mutta nyt sille ei ole mitään tarvetta. Yhä kasvava määrä ihmisiä muokkaa elämänsä edellä kuvattuun huonekasvia muistuttavaan tilaan, josta ei ole minkään tason hyötyä kenellekään. Edustamme ensimmäisiä sukupolvia, jotka ovat varmasti vanhempiaan saamattomampia.

Huonekasvimentaliteetti saa ihmisestä vain omaa itseään ajattelevan yksilön, jota ei yksinkertaisesti kiinnosta mikään muu kuin ne omat tarpeet. Koska yhteiskunta huolehtii yksilön omista tarpeista, ei ole yksilöllä tarvetta huolehtia edes yhteiskunnasta. Tämä antaa mahdollisuuden vastuuttomalle ja ideologiselle haihattelulle perustuvalle vasemmistolaiselle teoriamössölle, jota jotkut kutsuvat politiikaksi ja joka on herttaisen irrallaan todellisuudesta. Tämä johtuu yksiselitteisesti siitä, että yksilöllä ei ole tarvetta eikä täten motivaatiota tulla realiteettien kanssa toimeen tai vastata edes itsestään, jolloin tämä ymmärtämätön tapaus kuvittelee, että systeemi on yksilöistä riippumaton ja itsenäinen ruokkiva ja elämää ylläpitävä entiteetti, jolle vapaamatkustaja ei edusta syöpäsolua.

Alimman yhteisen nimittäjän mukaan pelaava viihdeteollisuus täyttää ihmisten päät, koska se nyt vain sattuu olemaan kivempaa kuin itsensä kehittäminen ja koska ilman sitä kehitystäkin tulee toimeen. Tästä seuraa suoraan se, että on vaikeampi löytää yhteisistä asioista ja niiden hoidosta kiinnostuneita ihmisiä kuin vaikkapa ilmapäätä, joka tietää nimeltä kaikkien maassamme kilpailleiden Big Brother-osanottajien nimet ja pari toilausta itse kultakin.

Nykyihminen ei ole riippuvainen tosiasioista, joten nykyihmisen ei myöskään tarvitse ottaa niitä huomioon. Tämä on johtanut mm. multikulturalismiin, tasa-arvon sekoittamiseen tasapäistämiseen, ideologiapohjaisen politiikan pysyvään asemaan reaalipolitiikan rinnalla, sukupuolisen kanssakäymisen holtittomuuteen ja siitä seuraten toimivimman perhemallin murenemiseen ja sanan valitettavan kirjaimellisessa merkityksessä rappioon. Toimivimmat arvot on dekonstruoitu joko merkityksettömiksi tai pahoiksi ja hyvinä ihmisinä pidetään lähinnä niitä, jotka kulkevat päivästä toiseen jalat tukevasti ilmassa.

Kun tarve kehittää itseään ja älykkyyttään suhteessa muihin poistetaan, on tuloksena välitön ja nopea degeneraatio populaatiotasolla.

2 kommenttia:

Kami kirjoitti...

Ja se on niille vitun mulkuille ihan oikein :D

Dr. Doctor kirjoitti...

Tiede

There is no lifeguard in genepool...

Uskonto

Itse uskon että se vanhantestamentin Jumala hoitaa homman,
tulta ja tulikiveä taivaalta ja merenpintaa yli AliG ennustusten niin kyllä se siitä korjaantuu...
Suomessa riittää yksi oikea pakkastalvi

Tunne

Vituilleen menee, en tosin ole varma onko se paha asia... (kuten kami osuvasti ilmaisi)