Pages

Huoraamisesta ja ahdasmielisyydestä

Tilanne on niin, että mitä paremmin ihminen menestyy, sen paremmin ihmisellä menee. Tästä syystä on yleisesti ottaen helvetin typerää tarkoituksella järjestää menestymiselleen esteitä. Tästä syystä mies on usein valmis panemaan huoraa mutta ei ottamaan sellaista vaimoksi - vaikka ei mustasukkainen olisikaan.

Mies, jolla on kaunis nainen rinnallaan, kertoo, että mies menestyy. Hedelmällisessä iässä oleva erittäin hedelmällisen näköinen naaras on korkean statuksen symboli. Mies, joka sellaisen saa, omaa "sitä jotain", ja on siksi hyödyksi jokseenkin missä hyvänsä tehtävässä johon ryhtyy. Mies, joka saa kauniin naisen rinnalleen, nostaa sillä statustaan.

Kaunis nainen ei kuitenkaan saa rikkoa yhteisön tabuja. Huoralta nyt saa kuka vaan, rahalla. Strippari huoraa parisuhteen sisäisen näyn julkisuuteen. Ottaa rahaa muiden miesten kiihottamisesta. Tämä on tabu, ja tämä tuhoaa täydellisesti kauniin naisen aseman statussymbolina. Hyödyllisestä symbioosista tulee riippa: "Ai se meni naimisiin sen huoran kanssa? Ei mee hyvin silläkään." Naisen ulkonäöstä tulee yhdentekevä, koska tästä on tullut paaria; yhteisön normien rikkoja.

Huoran kanssa styylaava heppu voi toki olla sitä mieltä, että muut ovat vain kateellisia, tekopyhiä ja ahdasmielisiä, mutta hän ei hyödy tästä moraalisesta ylemmyydestään yhtään mitään. Hänen naisensa takia sulkeutuu moni ovi, joka muuten olisi auki. Myötätuntoa tai sääliä hän voi kyllä saada, mutta ne eivät saa ketään menestymään.

Huora saastuttaa kaiken mihin koskee.

0 kommenttia: