Pages

Helvetinluojat

Minä vihaan niin maan perkeleesti kaikkia mahdollisia ja mahdottomia globaalihyväjärjestöjä.

Ne on saanu aikaan sellasen globaalin hyvän, että rajallisia resursseja jaetaan Afrikkaan niin paljon kuin mahdollista ja ovatkin saaneet ko. paskaläven väestön kolminkertaistumaan muutamassa kymmenessä vuodessa. Väestöräjähdystä on siis hoidettu kasvattamalla sitä helvetisti.

Afrikkalaiset tuhoavat maanosaansa kiihtyvällä vauhdilla ja globaalihyväjärjestöt tekevät kaikkensa, että tuho tapahtuisi nopeammin.

Maapallon resurssit eivät millään riitä täkäläisen elintason takaamista väestölle, jota planeetta ei kestä. Kun resurssit on kulutettu, on suunta helvetin nopea ja suoraan alaspäin. Väestö kutistuu valtavaa kyytiä ja jengiä kuolee nälänhädässä miljardipäin.

Nimenomaan sen takia en tue yhtäläistä elintasoa kaikille maailman ihmisille, että silloin kun se todellinen ja suuri nälänhätä iskee, olen minä, rakkaani ja perheeni paljon pahemmassa kusessa kuin tilanteessa, jossa nälänhätä on eristetty omalle alueelleen kauas täältä. Yhtäläinen elintaso kaikille maailman ihmisille ei tarkoita meikäläisiä oloja kaikkialle, vaan afrikkalaisia oloja kaikkialle. Hyvä elintaso ei ole sääntö vaan poikkeus. Siitä ei voi tulla sääntö kovin suurelle väestölle, koska hyvä elintaso vaatii enemmän resursseja kuin huono.

Koska globaalihyväjärjestöt ovat sitä mieltä, että meidän tulee elättää ja mahdollistaa globaali väestökatastrofi, vastustan niitä viimeiseen mieheen. Mitä enemmän avustuksista menee varsinaisesti ruoka-apuun, koulutukseen sun muuhun, sitä suuremmaksi ongelma kasvaa. Mitä enemmän avustuksista menee korruptioon, sen paremmin väestöräjähdys pysyy hallinnassa.

Ilmeisesti homman on mentävä kokonaan käsistä ennen hyvähumanistien heräämistä. Niiden mielestä paitsi väestöräjähdystä ei mitenkään saa hillitä on se myös tuotava tänne.

Millä mittarilla noita sairaita paskiaisia voi pitää hyvinä suomalaisina saati ihmisinä? Siksi että sanovat olevansa sellaisia?

1 kommenttia:

Kami kirjoitti...

"Ilmeisesti homman on mentävä kokonaan käsistä ennen hyvähumanistien heräämistä."

Eikös se noin mene yleensä ihmisillä?
Ei syödä kasviksia ennenkuin tulee sydänkohtaus. Luulen että he tietävät aivan hyvin mihin homma on menossa, mutta nukkuvat yönsä paremmin kun ovat tehneet edes jotain. Ovat ramaattisia henkilöitä. Voihan sitä sitten jälkeenpäin myöntää olleensa väärässä. Saa ramatiikkaa siitäkin.