Pages

Megaevil salaliitto!!111

Hei kai tekin ootte kuullu siitä megaevilistä järjestelmästä, jonka mukaan miehet saa nussia ympäriinsä ja on vitun siistejä mahtisonneja, mutta jos naiset tekee niin niin ne on huorii? Tiättex, kaksinaismoralismii!

Mä en itse asiassa ole mistään muusta nähnyt tai kuullut tämän "järjestelmän" olevan olemassakaan kuin sen kritisoijilta. Yhtään ikinä en ole tavannut, jonka mielestä olisi ookoo miehille bylsiä kaikkia ja naiselle ei. Niitä tosin on lukuisia, jotka hyväksyy sen itselleen mutteivät muille (mikä on jo ihan eri asia, koska ei ole sukupuolisidonnaista - ja esiintyy niin miehillä kuin naisillakin).

On aika hauskaa, että viittauksia tähän "järjestelmään" tulee tässäkin paikassa epämääräisen säännöllisin väliajoin, mutta ei tule mieleen ainuttakaan esimerkkiä jotka osoittaisivat sen olevan mitään muuta kuin usein ja innokkaasti piesty olkiukko.

Ne jotka kutee vähien ihmisten kanssa, diggaa yleensä enempi niistä, jotka ei pane puolta kaupunkia, ja ne jotka panee monien kanssa, diggaa yleensä enempi niistä, joille seksi on siistiä ilman syvempää omistautumistakin.

0 kommenttia: