Pages

Jaa, mistäs sitä tietää?

Systeemihän on seuraavasti, että kun ihminen seksuaalisesti heräilee ja ottaa selvää siitä, mitkä on kivoja juttuja, se saapi tehdä ihan mitä lystää.

Esimerkiksi naisen on hyvä kokeilla seksiä useamman ihmisen kanssa kerralla, koska herramunjee sehän voi olla lystiä. Täytyy kokeilla läpi ihan kaikki jutskandeelit, koska muuten ei voi tietää mistä tykkää ja on sitten parisuhteessa ihan paska ja estoinen.

Eks je?

Kuka vitun älykääpiö pystyy suoltamaan tuollaista paskaa? Miten vitussa "pitää kokeilla koska muuten ei tiiä jos vaikka tykkäiskin" on yleispätevä ohjenuora aikuiselle ihmiselle?

Esimerkiksi ilmaisu "olen nussinut useamman ihmisen kanssa kerralla" kertoo henkilön olevan hyvin huonoa parisuhdematskua seuraavista syistä: Parisuhde sisältää kaksi ihmistä. Siinä ei voi nussia useamman ihmisen kanssa kerralla.

Toinen syy on se syy, mikä on motivoinut kokeilemaan useamman ihmisen kanssa nussimaan. Joko henkilö haluaa nussia useamman ihmisen kanssa - jolloin parisuhde tuskin on hänen juttunsa - tai sitten ei halua, mutta tekee niin silti - jolloin parisuhde tosiaan tuskin on hänen juttunsa, paitsi ehkä jonkun toisen yhtä eksyneen sääliön kanssa.

Minun ei ole tarvinnut kokeilla mm. paskan syömistä, homoseksiä, useampia kumppaneita kerralla, raiskaamista, alistumista, eläimiin sekaantumista tms. tajutakseni, että en tosiaan halua tehdä niitä.

Tiedän sen siksi, että en halua tehdä niin. Se on samaan tapaan päivänselvä asia kuin se, että nälkäisenä tekee mieli syödä. Jos kumppaniehdokkaalleni vastaavat asiat eivät ole vastaavissa määrin päivänselviä, kyseenalaistuu hänen potentiaalinsa kumppaniehdokkaana, sillä ihminen ei ole valmis.

Kuka haluaa kumppanikseen ihmisen, joka ei tiedä mitä tahtoo?

Haluatko sinä kumppanin, joka ei tiedä, haluaako sinut?

0 kommenttia: