Pages

Mustasukkasuutta #2

Minähän unohdin mustasukkaisuutta käsitellessäni kokonaan yhden tilanteen:

"Kultsimussukka on maailman ihanin mies ja muutenskin komea seksikäs ja täydellinen, mitä nyt on helvetin mustasukkainen ja kusee verta joka kerta kun menen vessaankin yksin!"

Jengi tietää mitä tässä tilanteessa tehdään: jätä se sika.

Jos kumppanistaan on mustasukkainen, on kumppani väärä. Vaikka kultsimussukkaa miten rakastaisi, ei se lakkaa olemasta mustis. Suhde on parhaimmillaankin ihan tolkutonta vuoristorataa, eikä niitä hetkiä, joina kumpaakaan ei ahdista, ole kovin monta.*

Nuoren, suhteellisen puoleensavetävän ihmisen ei todellakaan ole vaikea löytää itselleen seuraa, jonka kanssa on muuten pirun hyvä olla, mutta yksi piirre kumppanissa tekee tämän kanssa elämisestä tosi vaikeaa. Siksi olisikin syytä löytää kumppani, josta ei tarvitsisi sanoa "se on muuten täydellinen, mutta..". Mustasukkainen ihminen ei luota kumppaniinsa. Ei suhde pelaa jos ei luottamuskaan.

Tyytyminen ihmiseen, jonka kanssa ei kokonaisuutena ole hyvä olla, on runkkarin ratkaisu. Loput sanottavat mustasukkaisuudesta löytää aiemmasta merkinnästäni.

* Näihin hetkiin ns. dramaqueenit tarttuvat ja niille he elävät: pääasia on tuntea voimakkaasti, sillä taas ei ole mitään väliä onko tunne positiivinen vai negatiivinen. Ei ole vaikea päätellä miten eheän suhteen tällaisen ihmisen kanssa saa: jos ongelmia ei ole, dq kyllä järjestää niitä. ;)

0 kommenttia: