Pages

Mikä meidän maata syö?

Jos käytännössä koko meidän hallitus ei koostuisi niistä idiooteista jotka kuvittelee, että on poliittinen itsemurha sanoa yksikin poikkipuolinen sana itsemurhapolitiikkaa vastaan, en huolisi moisesta. Tällä hetkellä pidän maamme suurimpana ongelmana hallintoa, joka tuntuu käyvän sotaa omia kansalaisiaan vastaan. Hyvänä kakkosena edellämainittujen idioottien aiheuttaman maahanmuuttopolitiikan kukkaset. Ns. muhamettilaiseen mustaan aukkoon riittää rahaa määrättömästi, eikä suvaitsevainen vasemmistodemari tajua, että se raha on aina pois jostain. Mun mielestä on ihan sairasta touhua, että rahat, jotka me maksetaan valtiolle ylläpitämään hyvinvointiamme, käytetään niiden hyysäämiseen, tänne rehaamiseen ja integraation estämiseen, jotka eivät edes ole kansalaisiamme.

Poliitikot haluavat uhrata kansamme ns. globaalin hyvän alttarille tajuamatta, että tätä pohjoismaista hyvinvointia ei ole kaikille jakaa. Meitä on 5 miljoonaa ja risat. Apua tarvitsevia toista miljardia. Luulis tyhmemmänkin tajuavan, että vaikka meidät suistettaisiin apua tarvitsevien kastiin, ei se auttaisi niitä muita paskan vertaa.

Jos haluaa ratkaista jonkun maailmankolkan ongelmat (mikä ei sekään ole mun mielestä meidän velvollisuus), pitäisi tajuta, että oikea tapa siihen on tehdä se paikan päällä sen sijaan, että levittää ongelman tänne.

Mamupolitiikassakin jostain syystä suositaan nimenomaan muslimikulttuureja, joiden rauhaisasta rinnakkaiselosta ainoankaan muun kulttuurin rinnalla ei ole ihmisen historiassa dokumentoitu. Kai se umpirasistinen "väriä katukuvaan" -agenda on sitten niin vitun hieno juttu, että kasvavat työttömyys- ja rikollisuustilastot eksoottisine joukkoraiskausuudistuksineen jälkimmäiseen ovat sen arvoista, että ilman ei kerta kaikkiaan pärjätä.

Demokratiallekin (kansalta kysymiselle) ovat keksineet uudissanan populismi ja nyt sekin on sitten paha juttu. Mikähän tän meidän valtiomuodon oikea nimi nykyisin on? Pre-totalitarismi?

On helvetin pelottavaa, että Euroopan länsimaita johtavat ihmiset, jotka ajavat vieraiden kansojen etuja. Sitäkö varten jengi veroja maksaa?

Minä julistan perkele sodan. Sodan länsimaalaista itseinhoa, anteeksipyytelyä ja toisten ongelmien hartioillemme ottamista vastaan. Meillä on objektiivisesti eniten suhteellista vapautta jokaiselle jäsenelleen suova, syrjäytyneistä huolehtimaan pyrkivä yhteiskunta. Se vaan uhkaa tulla niellyksi monikulturismi-nimisen uskonnon moolokinkitaan. Vapauksiemme syöminen, sensuuri ja ajatusrikokset eivät ole osa sitä, mikä nosti yhteiskuntamme parhaaksi yli muiden. Ne eivät myöskään edusta yhteiskuntaa, jonka osa minä haluan olla.

Monikulturismi on ylimielisyyttä. Ylimielisyyttä oman kansan ja muiden yli. Maailmanpuuksi asettumista: älytöntä solipsistista uskoa, että "me ollaan vastuussa aivan kaikesta, mitä maailmassa tapahtuu". Se on jaottelua maailmassa, jossa on kaksi kansaa: syylliset ja uhrit. Syylliset tunnistaa ihonväristä, sukupuolesta ja uskonnosta. Kaikki muut ovat uhreja. Mitä useammassa kategoriassa uhriksi voi asettua, sen parempi. Uhrit ei voi koskaan tehdä mitään pahaa, jos tekeekin, se on poikkeuksetta seuraus jostain, mitä Syyllinen teki tai ei tehnyt. Ainoastaan Syylliset ovat vastuussa teoistaan, mutta he voivat tehdä dogman mukaan ainoastaan Pahaa. Kristillisiä arvoja tunnustava, valkoinen mies on kaiken pahan alku ja juuri. Toisin sanoen: mitä enemmän millään on tekemistä minkään oman kanssa, sen pahempaa se on.

Minä tunnen monikulturismin toisellakin nimellä. Oikofobia.

Ps. Tämä muuten selittää senkin, minkä takia täällä soi paljon black metal, joka sanoituksiensa puolesta suorasanaisesti ihannoi pahaa. "Jos kerran me ollaan pahoja, niin helvetti, kai sitä voi sitten ylistääkin." Mielenkiintoinen ajatus.

0 kommenttia: