Pages

Onnellisuusfantasiaa

Ootteko te törmänny sen sorttisiin ihmisiin, jotka kaipaa onnea yli kaiken? Eli siis keihin tahansa, teihin ja meihin. Suurimmalla osalla meistä on mahdollisuudet onneen, se vain on työn ja tuskan takana. Moni on saanut karvaasti kokea, että parisuhde ei ole onnen a ja o, vaan siihen vaikuttaa moni muukin tekijä. Tärkeimpänä niistä Oma Itse. Silti täyttymystä etsitään nimenomaan parisuhteesta ja kumppanista, Puuttuvasta Puoliskosta joka täyttää Vajaan Elämän.

Jengi myös kelaa, että tämän takia mitään vastuuta siitä onnellisuudesta ei ole itsellä. Mietitään vaan, että joo, onpas elämäni tylsää enkä oikeen tykkää mistään mitä teen ja oon aika paska ihminenkin mutta sitten kun Oikea Kumppani löytyy niin johan on kaikki yhtäkkiä auringonpaistetta. Sitte petytään, kun havaitaan, että helvetin hienon tyypin kanssa se oma tylsä paska itse on edelleen se oma tylsä paska itse. Kaikki ei sujukaan itsestään. Mut ehkä ne rupee sujuu itsestään jos heivataan se kumppani ja etitään uus. Oikein mainiota sijaistoimintaa, jengi hoitaa nykyään muutenkin ennemmin oireita kuin sairauksia.

Lähtökohtaisesti siis jokainen on oman onnensa seppä. Jos sitä ei ole ilman, niin tuskin on kumppaninkaan kanssa. Oli se sitten kuka hyvänsä. Ite on elämästään hyvä tehtävä jos meinaa. Kumppani voi kyllä parantaa hyvää Älyttömän Hyväksi, mutta jos ulkomusiikilliset tekijät ei oo kondiksessa niin tokko sekään niitä parantaa.

Oma valinta se on aina. Ei pitäis olla kovin vaikea miettiä onko sankarin valinta ottaa onni omiin käsiinsä ja etsiä se vaikka joutuisi menemään läpi kiven vai jäädä kotiin parkumaan ja odottamaan, että joku tuo sen valmiina paketissa ja julkkiksen nimmarilla.

0 kommenttia: