Pages

Yhteiskuntamme sankarit

Mun mielestä anarkistit on ihan vitun siistejä. Jotenkin mahtavaa, että enää ei tarvita pohjolassa muslimeja aivottomaan mekkalointiin ja asioiden tuleen sytyttämiseen. Nyt ovat asialla ihan meidän omat ikkarit rakkaat sosialisti-idealistit, jotka kannattavat vapautta ja rauhaa erityisesti väkivallan keinoin.

Siis poliisithan on fasisteja. Ainakin niin kauan, kuin ne puuttuu kiljupunkkarien riehumiseen. Sitte taas, jos Rampe on pöllinyt soijarahastosta kaikki rahat, niin niiden kyllä pitää auttaa. Ja etenkin jos skinejä tai muita on, niin poliisien pitäis ne kyllä korjata pois ja vähä äkkiä. Ettei vaan pääsis paskasakki riehuun.

Siks onkin täydellinen tapa osoittaa omien elämänarvojen ylivertaisuus muihin sytyttämällä alempiarvoisten kapitalistisikojen (tässä tapauksessa tosin ymmärtääkseni valtion eli osaksi myös heidän) omaisuutta tuleen tai tuhoamalla niitä muuten. Ja poliiseja täytyy heitellä kivillä, ne helvetin fasistithan yritti herraties tulla estämään tätä ihanneyhteiskunnan soveltamista.

Prekariaatti.orgin epelithän tässä vastustavat mm. sitä, että tarvii käydä nöyrtymässä kaiken maailman paperirumbaan että saa rahaa, mikä on vallan hirveetä. Ja perusduunia eli orjatyötähän ei nää älyllisesti ja muutenkin ylivertaiset ihmiset voi tehdä, eihän siitä saa ees herran liksaa.

Mun mielestä ois aika jännää, jos anarkistisääliöille perustettais joku sellanen keskitys... eiku utopialeiri, jossa ne sais toteuttaa ihanneyhteiskuntaansa valitulla muutaman neliökilometrin pläntillä ilman sortavan kapitalistiyhteiskunnan paskakoneistoa. Vois olla, että tuloksena ois aivan täydellinen yhteiskunta, jossa kaikki tukis toisiaan ja tekis iloisesti töitä, kaikki ois tasa-arvoista eikä kukaan kärsis koskaan mistään.

Jotenkin mä silti epäilen, että vuoden päästä leirin perustamisesta paikan päällä käytäessä löydettäis paikalta ainoastaan helvetisti kuolleita anarkisteja, jotka ei sitten tullukaan toimeen sillä solidaarisuudella.

Piis, vai miten se nyt meni. :)

1 kommenttia:

Karreeni kirjoitti...

Moro kaima, lainasin sun tekstiä Pravdan keskustelupalstalle, sitä näin muokaten:

http://www.hs.fi/keskustelu/Laittomuuksia+vallatussa+talossa/thread.jspa?threadID=69504&tstart=0

(jos meni läpi nääs, niin löytyy tuolta)