Pages

Biologisten totuuksien äärellä

Tän kirjoituksen jälkeen mut lokeroidaan yksiselitteisesti, mutta ei se mitään. Mä olen tottunut siihen.

Naiset. Ne on niitä kivan muotosia otuksia, joista kaikki heteromiehet tykkää koska ovat heteromiehiä - joskus muistakin syistä. Oikeastaan naisista ei voi kirjoittaa paljon mitään, koska yleisenä sanana he merkitsevät meikäläiselle sen verran positiivisia asioita ja jos mä keskittyisin positiivisten asioiden käsittelyyn, multa menis kaikki uskottavuus vakavasti otettavana kynäilijänä (aivopierublogirustailu on nähkäätten sitä vakavaa isolla veellä).

Kirjoitetaanpa siis siitä, miten nykynaisesta on tullut nykynainen, eli feminismin kukkasista.

Nykyisin nainen saa tehdä töitä. Nykyisin nainen saa nussia ympäriinsä. Nykyisin naisella on se paikka, jonka nainen itselleen määrittelee. Naisen markka on 80 senttiä (miehen markka taas ~17 senttiä, mutta ei takerruta siihen). Nainen saa tarvittaessa elatusmaksuja, jotka voidaan nyhtää myös mieheltä, joka ei koskaan muksujaan edes saa nähdä. Nainen saa myös nauttia kaikista niistä oikeuksista ja kohteliaisuuksista, joita miehet hänelle suovat vain siksi, että tämä on nainen.

Loppusumma: Naisten emansipaatio on poistanut nähtävästi kaikki naisten velvollisuudet ja raja-aidat, siinä missä miehen vastuu on ja pysyy samana (ja vanhat oikeudet huvenneet). Jos tasa-arvovouhotusta oltaisiin viemässä tosissaan eteenpäin (mikä nyt on luonnostaankin mahdotonta jo siksi, että miehet ovat jatkuvasti kiimassa), olisi myös odotettava, että nainen alkaa ehdotella miehelle yhtä paljon kuin tämä tälle, osoittaa vastavuoroisia kohteliaisuuksia ja ylipäätään kykenisivät suoriutumaan yhteiskunnassa tismalleen samoin kuin miehet.

Pieni virhe: Naiset eivät ole miehiä, eikä heistä niitä tule. Jo se, että heille annetaan yhteiskunnallisesti oikeuksia, joita miehillä ei ole (esmes tämä elatusasia, se on esimerkkinä helpoin todentaa konkreettisesti), faktisesti osoittaa, että nainen tarvitsee holhousta mieheltä myös yhteiskunnan mielestä, sanottiin valtamediassa mitä hyvänsä.

Sukupuoli ei ole sosiaalinen konstruktio, eivätkä sitä ole myöskään sukupuoliroolit. Ei ole sattuman kauppaa, että pojat keskittyvät leikeissään kilpailu- ja suoritushenkiseen toimintaan ja tytöt puolestaan kaunistautumiseen ja perhe-elämäfantasiointiin. Epäuskottavaa? Jos on, niin mainitkaa yksikin kulttuuri, joka kasvattaa miehistä tottelevaisia ja naisista sankareita.

Vastaan puolestanne: nykyinen länsimainen yksinhuoltajaäitikulttuuri. Jostain syystä maskuliinisuus on miehessä nykyisin demonisoitu piirre ja naisessa taas ihailtu. Mä en ihan oikeasti tajua miksi. Kukaan mun tuntema mies ei vaimoehdokkaaksi valitse äijää leikkivää ja ulkonäöstään huolehtimatonta ympäriinsä nussivaa suorittajaa (lue: maskuliinista) naista jos vaihtoehtona on feminiininen nainen. Vastapainoksi en myöskään tunne ainuttakaan naista, joka valitsisi sulhoehdokkaakseen kiltin söpön ja hiljaisen ovimaton*.

Totelkaa perkele biologiaanne, antakaa miesten olla miehiä ja naisten naisia. Unohtakaa se vitun tasa-arvolässytys asioissa, joihin ne eivät kuulu. (Sosio)biologia ei ole politiikkaa.

*Tästä poikkeuksena naiset, jotka haluavat niiden maskuliinisten miesten siittämille kakaroille nukkekodin kasvamista varten.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

"Pieni virhe: Naiset eivät ole miehiä, eikä heistä niitä tule. Jo se, että heille annetaan yhteiskunnallisesti oikeuksia, joita miehillä ei ole (esmes tämä elatusasia, se on esimerkkinä helpoin todentaa konkreettisesti), faktisesti osoittaa, että nainen tarvitsee holhousta mieheltä myös yhteiskunnan mielestä, sanottiin valtamediassa mitä hyvänsä."


Eihän nainen sitä holhousta elatusmaksujutuissa tarvitse, vaan lapset?

Tupla-J kirjoitti...

Lapset, no, kyllä, heidän etunsa nimissä tuo lakipykälä on duunattu.

Itsehän olen sitä mieltä, että elatusmaksuja ei pitäisi olla lakisääteisesti ollenkaan, koska silloin nainen voi käyttää lasta kiristysvälineenä. Tämä ei ole omiaan i) lisäämään hinkua pysyä yhdessä saati ii) käyttämään harkintaa siinä, kenen kanssa kakaroita tekee.