Pages

Tatuoidut trendipersehorot

Jälleen plaraillessani erästä foorumia, iski silmiini keskustelu tatuoinneista. Keskustelun päälinja oli se, että naisista tulee eihaluttavia trendipersehuoria, jos sellasia löytyy (pahimpia inkriminoijia ovat luonnollisesti alaselän tribaalit).

Perustelu tälle on se, että monella trendipersehuoralla on moinen tatuointi. Ok, ihan jees järkeilyä, jos kelataan, että kun kaikki murhaajat ovat ihmisiä, niin kaikki ihmiset ovat murhaajia.

Toinen kovasti suosiota saavuttanut peruste on se, että ei se ole enää kovin ainutlaatuista ja individualistista hankkia tatuointi, kun niin monella on jo sellainen. Herramunjee, saattaahan jopa olla, että jollakulla on samanlainen, ja se vasta trendipershoroksi leimaisikin! Ikään kuin puolet näistä väittäjistä eivät olis kaljuja tai jotain muuta vastaavaa, mikä yhdistää ne toisiinsa huomattavasti näkyvämmin kuin mahdollinen samanlainen tatuointi.

Mulla on jotenkin sellainen perstuntuma, että näitä kahta perustetta käyttävillä vesseleillä ei ole itsetunto ihan kohdillaan.

Meikäläisen mielestä tatuointi - etenkin niin trendikäs tribaali on hyvin toteutettuna oiva koriste esteettiseen vartaloon. Epäesteettistä vartaloa puolestaan tatuointi ei missään tapauksessa pelasta - pikemminkin päinvastoin. Jos siis jokin näyttää hyvältä ja sopii ko. ihmiselle, niin mikä on se oikea peruste ruveta siitä vittuilemaan?

Tämä siis kaverilta, jolla ei ole tatuointeja, eikä vältsysti ole niitä hankkimassakaan. Mulla vaan parinvalinnan ykköskriteeri ei ole se, sattuuko jollakulla olemaan samanlainen tatuointi samassa paikassa kuin kumppanilla.

0 kommenttia: