Pages

RTFM!

"Kertoiko kukaan sinulle elämän sääntöjä? Ei minullekaan. En ole edes nähnyt manuaalia. Alan epäillä ettei sitä ole kirjoitettukaan. Mutta yhden säännön olen oppinut. Kutsun sitä nimellä Lex Nikke T.

Jengi tietää mistä on kyse: Jos haluu saada on pakko antaa. Emme voi kontrolloida sitä kuinka paljon elämältä saamme, koska saaminen johtuu meistä riippumattomista syistä.

Saamisemme (input) on muiden käsissä. Meillä on välineenä vain antaminen (output). Onneksemme outputin ja inputin, antamisen ja saamisen, välillä on korrelaatio.

Se miksi tämä on usein piilossa ihmisiltä johtuu tietysti input/output-suhteiden hämäryydestä. On mahdollista saada jotain antamatta (esim. lotto perustuu tähän fantasiaan): joskus todella ilmaisia lounaita on. Ja on mahdollista antaa muttei saada (tytöt tietää mistä puhun). Mutta korrelaatio pitää, heikkona ja epämääräisenäkin, ja se on tärkeä muistaa. Mitä enemmän elämälle annat, sitä enemmän siltä saat.

Joku voi kiukutella sen tähden, että tuntee esim. tekevänsä enemmän työtä suorituksensa eteen kuin joku toinen, tai jengin huvittamisen eteen kuin muut, tai lihastensa eteen kuin joukkueen muut pelaajat, tai parisuhteen eteen kuin toinen, tai toisen orgasmin eteen. Mutta kun elämässä jaetaan tuottoa, vain tiimin kokonaispotti lasketaan. Ei kiinnitetä huomiota siihen panoksen (effortin) suhteisiin: ei lasketa kuka osallistui milläkin effortilla, vaan kokonaispotti ainoastaan jaetaan osallistujien kesken. Ja jakohetkellä effortti muuttuu elämänlaaduksi, tai nautinnoksi, onneksi, iloksi miksi milloinkin.

Selvennetään matemaattisesti. Kumppanisi laittaa likoon 10. Sinä päätät satsata vain yhtä paljon kuin hänkin, joten laitat 10. Miksi näkisit enemmän vaivaa kuin hän? Eihän sinulta voi vaatia niin epätasa-arvoista käytöstä.

Jakohetki lyö. Yhteensä teillä on 20 yksikköä elämänlaatua.

Jos nouset pikkumaisuudestasi, laitat peliin 30 yksikköä efforttia. Jaossa teille tulee yhteensä 40 yksikköä happyhappyjoyjoyta.

Kaiken lisäksi kumppanisi on seuraavalla kierroksella huomattavasti todennäköisemmin lisäämässä omaa panostaan.

Sen takia pihtaaminen ei elämässä kannata. Anna kaikki mitä sinulla on.

Täsmennän vielä, että koska elämänlaatu on praislessii, sen eteen tehtyä työtä ei voi laskea. Vain se lasketaan kuinka paljon saat. Laiskuudelle ja pihtaamiselle ei siis ole perusteita.

Periaatteen yleisin sovellus on seksissä. Kundit jotka eivät saa naiseltaan tarpeeksi, eivät yleensä myöskään anna naiselleen tarpeeksi. Siis nautintoa. Syntyy pihtaamisen kierre: nainen ei anna koska ei nauti, mies ei jaksa satsata naiseensa&suhteeseensa koska se ei anna.
Pillun ruikuttamisen sijasta kundimme voisikin vaihteeksi keskittyä antamiseen, eli satsata naisensa nautintoon.

Orgasmeja"

Mie nyysin tämän luvatta UFS-foorumin nerokkaalta Kowalskilta, koska en näe järkeä tämän uudelleen kirjoittamiseen omin sanoin. Olen samaa mieltä joka sanasta.

edit: Sain luvan, jee.

0 kommenttia: