Pages

Pikkunaisten maihinnousu

"Mä oon siis tiätsä ikäsekseni NIIN kypsä, et mä kyllä tarviin vähintään viis vuotta vanhemman miehen. Mun ikäset on niin pienii poikia vielä, ne ei edes tiedä mitä nainen tahtoo!"

Ihmisaivot ovat jännä vempele. Edelläkuvatun kaltaisia kypsyysnäytteitä mä olen kuullut harva se päivä harva se tyhjäpäisemmältä pissaliisattarelta (kasvatin sanaa pikkuisen saadakseni sen kuulostamaan käypäseltä nimitykseltä kaikille alle kaksvitosille aikuisille naisille). Heitä imartelee se, että vanhempi, fiksumpi ja jossain määrin omillaan toimeentuleva (muista voi joustaa, kunhan sitä ikää löytyy) mieshenkilö ylipäätään jaksaa panna hänenkaltaistaan evoluution kukkasta. Hauskaa tästä tekee lähinnä se, että tyttöparat oikeasti kuvittelevat kyseisten miesten jaksavan näiden niinkuperiaatteessakylsätiiätkatoseurassa persoonansa takia eivätkä siksi, että ovat (toistaiseksi) nuoria ja ulkoisesti nättejä kuin vanhanajan tikkarit.

Koska näiden tyttösten ei yleensä ole erityisen vaikea löytää noin kymmentä vuotta itseään vanhempaa miestä, joka heitä mielellään panee ja katsoo teinistelyä läpi sormien, he kuvittelevat oikeasti olevansa näiden kanssa samalla tasolla. "Mä oon seukannu vaan itteäni vähintään 10 vuotta vanhempien miesten kanssa, viis vuotta vanhemman kanssa kokeilin mut se oli kyl ihan pentu et kyl sen pitää olla oikeesti vanhempi, ei noihin nuorempiin voi luottaa" ei myöskään ole korvilleni lainkaan vieras ilmaus.

Ilmiö on sikäli hauska, että kyseessä olevat miehet ja naiset saavat molemmat mitä haluavat. Eli panna toisiaan ja tuntea itsensä erinomaisemmaksi kuin vertailuryhmänsä. Mies kokee itsensä salskeaksi alfaurooksi köyriessään pikku trinsessaa ja pikkutrinsessa puolestaan kokee henkistä ylemmyyttä kanssasisariinsa (ja erityisesti kaikkiin niihin poikiin jotka oli samalla luokalla tai luokan pari ylempänä ja tosi ihanei mut niit ei saanu ku ne haki vaa niit tyhjäpäit (lue: puoleensavetävämpiä naaraita)) kykenemällä tyydyttämään vanhemman miehen.

Mikä tässä mua sitten riepoo, kun kaikkihan on onnellisia? Mua tässä häiritsee se, että tää toiminta rakentaa näille ihmisille valheellista minäkuvaa ja itsetuntoa. Molemmat osapuolet "todistavat" itselleen jotain, millä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Totta munassa kolmevitonen mies panee mielikseen kakskakkosta tyttöä ja saattaa sitten katella tätä muutenkin, mutta se ei tee kakskakkosesta tippaakaan fiksumpaa tai kypsempää. Myöskään kolmevitonen ei ole minkääntasoinen alfauros, koska tyttö valitsi kumppaninsa nimenomaan iän perusteella. Kolmevitosen voisi korvata kuka tahansa "elämää nähnyt" rane viereisestä baarista.

Loppukaneettina huomautan asian vierestä, että kun katsotaan, miten hyvin joka sortin donaldtrumpin (tms. ukon joka voi sosiaalisen statuksensa, kuuluisuutensa ja varakkuutensa puolesta kohtalaisen vapaasti valita puolisonsa) mukana viihtyy poikkeuksetta nuori, kaunis ja hoikka nainen, saattaa nokkelimmilla herätä pieni epäilys siitä, onko tällä attraktiolla mitään tekemistä naisen älynlahjojen kanssa. Ja joo, uskotaan, taatusti donaldtrumpit tietävät tosi hyvin mitä tekevät (tietävätkin, vaikka sillä ei olekaan välttämättä mitään tekemistä paneskelutaitojen kanssa). Koska tämä kuitenkin luisuu aiheeseen "naiset tykkäävät rahasta"* aiheen "vanhempi mies on statussymboli naiselle siinä missä nuorempi nainen miehelle" sijaan, jätän aivopieruni tähän.

* lainaus H. Harkimolta

0 kommenttia: