Pages

Mie oon tavaton rasisti

Meikäläisen edellytys on se "maassa sikäläisittäin tai sitte helkettihin sieltä", kuten taitaa suurimmalla osalla muistakin järkevästi suhtautuvista (tämäkin subjektiivinen ilmaus, mutta muita mä en käytäkään) olla.

Eihän kukaan muista niitä, jotka käyttäytyvät kunnolla, joten ihmisryhmiä jäävät leimaamaan ne yleistyskelvottomat yksittäistapaukset, jotka antavat sille suurimmalle osalle paskan maineen. Tästä seuraa, että ihmisryhmät, joiden kanssa ei ole välittömässä kanssakäynnissä päivittäin ystäväpohjalta tai jotain, tapaavat vaikuttaa pösilöiltä kun kerran kaikki mieleenpainuva niistä on sitä paskasakkia. Tästä syntyy (ala)kulttuureita sorsivaa rasismia, joka aiheuttaa tietynlaisten ihmisten syrjimisen ulkomuodon perusteella. Ihan järkeenkäypäähän toi on: omia tuetaan, muut on sitte vähän(?) huonompia. Vaikka ei edes olis.

Mutta se juttu, mitä mä peräänkuulutan, on toimiva yhteiskunta. Mulla on yllättävän vähän biiffiä keskivertoblackmetallisteja kohtaan, vaikka blackmetal.fi-foorumilla ne ei muuta tee kuin höpisevät "ois vitun siistiä jos kaikki kuolis"-fantasioistaan ja tuntuvat omaavan ilmeisen nyrjähtäneen arvomaailman. Sen sijaan muslimeja mä en voi sietää juuri yhtään, vaikka niiden elämänkatsomus on kaikilta kanteilta katsoen humaanimpi kuin "kuolema kaikille ja kivuliaasti"-bläkkisnuorilla. Miksi on näin?

Tämä johtuu siitä toimivasta yhteiskunnasta. Bläkkärikakarat lässyttävät lässyttämästä päästyäänkin ja saattavat ajatella päässään ties mitä "fiksua", mutta käyttäytyvät voittopuolisesti tämän yhteiskunnan sääntöjen mukaan ja jättävät haihattelunsa sinne foorumille tahi ryyppyiltojensa rattoisaksi keskustelunaiheeksi. Alakulttuurin sisäinen elitismi on sitäpaitsi niin eristäytyvää, että se pyrkii pysymään pienenä ja sisäsiittoisena ilmiönä eikä taatusti tule koskaan aiheuttamaan isommassa mittakaavassa ongelmia.

Vertailukohdaksi otan muslimit. Tämän herrasväen ansiosta esimerkiksi Vuosaareen ei ole valkoisella yksinäisellä blondilla mitään asiaa jos ei halua tulla raiskatuksi tai vähintäänkin ahdistelluksi (paitsi kaapu päällä). Yleistäen sanon panneeni merkille, että paikat, joissa on paljon muslimeja, kokevat kaikki olonsa turvattomammiksi - ja syystä. Läpi politisoidun uskontonsa turvin he tukeutuvat omaan säännöstöönsä, shariaan, jonka tuovat mukanaan syrjäyttämään suomalaisen yhteiskuntajärjestyksen, johon he eivät edes pyri sopeutumaan. Toki voi olla, että haihattelen ja maalailen piruja seinille, mutta esim. Ranskan ja Malmön tapahtumat eivät anna mitään syytä olettaa, että täällä ei tapahtuisi samoin. Islamin nimellä kulkeva meemi pyrkii myös aggressiivisesti leviämään, joskin näkisin sen tapahtuvan enemmänkin siittämällä kuin käännyttämällä.

Maailmassa on aika vähän ongelmia, joihin ei liiallinen väestönkasvu jollain tavoin liittyisi. Ja niin kauan kuin jokin ihmisryhmä lisääntyy älytöntä tahtia, muodostuu ennen pitkää yhdentekeväksi, mitä kukaan muu tekee. Tällä väestörakenteen kehityksellä elää mahdollinen jälkikasvumme islamilaisessa Suomaliassa sadan vuoden päästä. Koska pidän globaalista diversiteetistä niin, öh, geneettisten klusterien kuin kulttuurienkin suhteen, on kyseinen ennuste mielestäni valitettava.

Suomen (ja Euroopan) mamupolitiikka luo faktisesti turvattomuutta, pelkoa ja väkivaltaa. Mä olen itse saanut nämä kaikki todistaa omin silmin. Mä olen rasistisempi ja asenteellisempi kuin ennen näihin muihin kulttuureihin törmäämistäni (tässä puhun lähinnä nyt muslimeista; ryssistä ja manneista voin kertoa toiste). Olen oppinut pelkäämään ja se johtaa vihaan Yodankin mielestä. Voisin kuvitella, etten ole ihan ainoa, täältä kun löytyy minua sekä pienempiä että vähemmän rohkeita.

0 kommenttia: