Pages

Mannet

"Romanien syrjintä lopetettava" kirkuu hesarin pääkirjoitus ja kertoo kuinka nämä yhteiskuntamme valioyksilöt ansaitsisivat tulla kohdelluksi kuin muutkin suomalaiset. Vielä hirveempää on, ettei Hagertin sakki päässyt Porissa ravinteleihin. Syy tähän ovat jälleen kerran vitun rasistiset ja pahat valkoiset suomalaiset (kumma, miten kaikkien ihmisryhmien mesoomiseen ja mellakointiin syypäänä on aina median mukaan sama jengi).

Kelataanpa pari syytä siihen, minkä takia mun mielestä olis edelleen järkevää, että baarit sais itse valita asiakkaansa.
1) Asiakkaat valikoi baarinsa. Jos siellä asioi jatkuvalla syötöllä manneja, syntyy trabelia, ja kunnon asiakkaat kaikkoo ennen pitkää.
2) Trabelia syntyy, koska mä en ainakaan ole tavannut ketään, jolla ei olisi voittopuolisesti negatiivisia kokemuksia mustalaisista ja täten biiffiä näitä kohtaan.
3) Baareissa jengi ottaa viinaksia, estot lähtee. Vaikka mannet eivät kyseisessä baarissa olisikaan aikeissa aloittaa mitään, joku muu sen kyllä tekee, sillä paikalla sopivasti oleva manne voi hyvinkin Arskan mielestä just se, joka on vastuussa kaikesta siitä paskasta, mitä kyseinen henkilö ja hänen lähipiirinsä on leiffien suunnalta päässyt nauttimaan.
4) Mannet ovat aiheuttaneet maineensa ihan itse, ja tuntuvat ylläpitävän sitä riemulla.

Jos manneja kyrpii, etteivät pääse juottoloihin, perustakoot omia, joihin ei valkolaisia oteta. Kaikki voittaa, eikös? Ei olis mitenkään uutta, onhan nykysinkin esmes hevibaareja, joissa ei britnilapset viihdy.

0 kommenttia: