Pages

Kilisevät urpot

Viimeisin hevikansatrendi vituttaa mua ehkä jopa vielä enemmän kuin ihmiset, jotka elävät vain paheitaan toteuttaakseen. Kyseessä on nää jampat, jotka ostaa 6 kiloa kilisevintä ketjua mitä löytävät, ja näin mainostavat missä tahansa kulkemistaan lähimmän 300 metrin säteelle.

Ihan totta jätkät (nää urpot on poikkeuksetta "miehiä"): toi ei ole kenenkään mielestä siistiä. Sen sijaan se kuulostaa ihan vitun ärsyttävältä ja aiheuttaa ihan oikeasti myötähäpeää sen johdosta, että mut on joskus yhdistetty samanlaisen ihmiskuran sosiaaliseen alaryhmään.

Tietty jos oma hevi bläigää ämpärisoittimesta sen verran kovaa, että ei kuule enää niitä vitun ketjuja, niin sillon sen tajuaa niiden oman itsen kannalta, muussa tapauksessa ei edes sillei. Hullukshan siinä saatanan metelissä tulis.

Mä rupeen tekee omaa ketjua. Se koostuu pitkätukkien huonosti hoidetuista hampaista. Nimenomaan niiden pitkätukkien, jotka kattoo asiakseen melusaastuttaa mun elämää. Toistakaa mun perässä, kakarat: "Jos jollain kaverilla on kulkusia mihin vaan, se tarkottaa sitä, että se on kova äijä, eikä sitä, että sillä on sata kiloa ketjua jalkovälissä".

Kusipäät.

0 kommenttia: